Annonce
Viborg

Knivstikkeri i Viborgs midtby: Offeret er i kritisk tilstand

Gravene og en del af Sct. Mathias Gade var afspærret i flere timer tirsdag aften. Foto: Jakob Thorup Thomsen
Gravene og Sct. Mathias Gade var afspærret i flere timer tirsdag aften efter et knivstikkeri begået i Sct. Mathias Centret.
Annonce

Viborg: En mand er i kritisk tilstand efter et knivstikkeri begået i Sct. Mathias Centret i Viborg tirsdag aften omkring klokken 17.40.

Midt- og Vestjyllands Politi anholdt hurtigt den formodede gerningsmand, som onsdag fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Viborg.

Politiet oplyste tirsdag aften ved 21.30-tiden, at den anholdte er en 30-årig mand, og at offeret er en 21-årig mand. Man mener, at de to mænd kendte hinanden i forvejen. Den 21-årige blev ført til behandling på universitetshospitalet i Skejby.

Da politiet havde fået anmeldelsen om knivoverfaldet, som fandt sted ved Café 89 inde i centret, var en politipatrulje hurtigt på stedet, og den formodede gerningsmand nåede knapt nok at komme ud på gaden, inden han blev pågrebet.

Det oplyser politikommissær Jesper Brøndum onsdag morgen.

Som nævnt mener man, at de to mænd kendte hinanden i forvejen, men politiet skriver i en pressemeddelelse, at det er uvist, hvad der gik forud for overfaldet. Politiet har også fundet det formodede gerningsvåben.

Annonce

Afspærringer i midtbyen

Knivstikkeriet satte Viborgs midtby på den anden ende tirsdag aften.

Mens politiet efterforskede i området med et stort mandskab, var det meste af Gravene og en del af Sct. Mathias Gade ved Sct. Mathias Centret afspærret i flere timer, og busruterne måtte omlægges i Viborgs midtby.

Afspærringerne blev først ophævet omkring klokken 21.30, men politiet fortsatte med at efterforske i området også derefter, foretage afhøringer og lave tekniske undersøgelser.

Politiet var fåmælt med de nærmere detaljer, men kunne dog hurtigt fortælle, at den formodede gerningsmand var anholdt.

Benny Ragner, der var gæst på sportspubben Målet, fortalte til Tv Midtvest, at han havde set politiet give den anholdte en hvid dragt på, lægge ham i håndjern og placere ham på bagsædet af en politibil.

Politiet var talstærkt til stede, selv om gerningsmanden hurtigt blev anholdt. Foto: Trine Rose Vejen
Her er en polithund i gang med at lede efter spor. Foto: Trine Rose Vejen


Knivstikkeriet satte Viborgs midtby på den anden ende tirsdag aften. Mens politiet efterforskede i området med et stort mandskab, var det meste af Gravene og en del af Sct. Mathias Gade ved Sct. Mathias Centret afspærret i flere timer

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce