Annonce
Kultur

Kom godt i gang med løbeklubben

Anette Christensen og Jan Møller Nielsen og løberne hos Bjerringbro Atletik & Motion glæder sig til at tage imod de nye løbere, når der er start for efterårets Walk & Run-hold 23. september. PR Foto
Snør løbeskoene og kom godt i gang med at løbe på Walk & Run-forløbet hos løbeklubben Bjerringbro Atletik & Motion. Der er startskud for et nyt hold 23. september.

Bjerringbro: Walk & Run er også Run for Fun, lyder det fra løbeklubben Bjerringbro Atletik & Motion (BAM) før der sidst i september sætter gang i efterårets forløb for nye løbere, der gerne vil i gang, kaldet Walk & Run.

Walk & Run er for alle aldersgrupper fra 12 år og opefter. Det består af en rolig optræning af muskler og led med en kombination af gang og småløb, som stille og roligt øges over 16 uger i efteråret.

Målet er at gøre dig løbeklar, så du ved starten på det nye år kan løbe seks kilometer uden stop. Derefter kan du begynde på klubbens løbeprogrammer fra begyndelsen af januar, og måske deltage på en af ruterne til Gudenåløbet i juni.

Annonce

Plads til alle

Walk & Run er en god måde at komme i gang med løb som motionsform, da der er temposættere til at sikre, at tempo og distance er passende. Og så er det sjovere at løbe sammen med andre.

Og der er plads til alle, siger formanden for BAM, Jan Møller Nielsen.

- I BAM skal det først og fremmest være sjovt at motionere. I BAM finder du et fællesskab om det at løbe – uanset om man er hyggemotionsløber, kort eller langdistanceløber, siger Jan Møller Nielsen.

Walk & Run-forløbet begynder mandag 23. september kl. 17 med et kort introduktionsmøde og registrering i Bjerringbro Idræts- og Kulturcenter.

Herefter vil der være en lille gå- og løbetur på højst tre kilometer, siger Anette Christensen, der sammen med Anne-Marie Jensen står i spidsen for Walk & Run-forløbet.

Er man ung og har lyst til at begynde at løbe har BAM som noget nyt også et børne- og ungdomshold for de 12-18 årige.

Træningstider på Walk & Run forløbet følger løbeklubbens øvrige træningstider: mandag kl. 17.30, onsdag kl. 18 og lørdag kl. 9.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

'Fælles sang gi’r fælles glæde': Musikterapi er et pusterum fra tankerne

Viborg

Nyt ansigt i Den Jyske Sparekasse

Viborg For abonnenter

Sygeplejefaglig direktør: - Der er ingen tvivl om, at kunst og udsmykning har rigtig stor betydning

Annonce