Annonce
Rejser

Kom tæt på cirkuslivet

Stik hovedet i hullet og bliv som forvandlet. Cirkusmuseet i Hvidovre byder på mange forskelligartede oplevelser. Foto: Cirkusmuseet
Annonce

Hvordan kunne tryllekunstneren truxa læse andres tanker? Hvordan kan det lade sig gøre for et menneske at løfte en hest med rytter med et mundbid? Hvor svært er det at udføre et elegant nummer i trapez?

Det bare bare få eksempler på, hvad man kan se og prøve i Cirkusmuseet i Hvidovre, som i juli også har en cirkusartist til at assistere, når børn og voksne kaster sig ud artisterier.

Museet fortæller blandt andet om cirkuslivet på landevejene og ofrer store cirkusfamilier som Benneweis og Berdino særlig opmærksomhed. Publikum kan også se nogle af de kjoler, cirkusdronninger som Diana Benneweis og Pauline Schumann har båret under forestillingerne.

Tjek www.cirkusmuseet.dk inden besøget, da der er særlige vilkår netop nu på grund af risiko for smitte med covid-19. Museet er åbent søndag til torsdag klokken 10-15. Det opfordrer til, at man køber billet på forhånd på nettet. /thor

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Ung tømrer med stor succes

Viborg

Snart kommer turen til Preislers Plads

coronavirus

Live: Regeringen indfører krav om mundbind i offentlig trafik hele døgnet

Sport For abonnenter

Viborg FF-anfører glad for ekstra præstationspres - nu er der ingen undskyldninger

Annonce