Annonce
Viborg

Kom til årsmøde og bliv klogere på Høreforeningens arbejde

Arkivfoto: Bjarne Lüthcke

Viborg: Den 6. februar holder Høreforeningens lokalafdeling i Viborg årsmøde, hvor bestyrelsen vil gennemgå beretningen for det foregående år og fortælle om planerne for det kommende.

Høreforeningen har fokus på at forbedre vilkårene for mennesker med lyd- og høreproblemer, og i 2020 vil der være ekstra opmærksomhed på blandt andet behandlingsgaranti for høreapparatbehandling. Høreforeningen er ikke kun en forening for mennesker med hørenedsættelse, men arbejder også for mennesker, der lider af tinnitus, lydfølsomhed eller svimmelhed og balanceproblemer.

- Årsmødet er en god mulighed for at lære mere om Høreforeningens arbejde. Vi bruger aftenen på at gøre status over det foregående år og lufte planerne for det nye, fortæller Allan H. Laursen, der er formand for Høreforeningen Viborg Lokalafdeling.

Før årsmødet går i gang, kommer Benny Andersen og fortæller om arbejdet i Viborg Ældreråd.

Alle er velkomne til at deltage i årsmødet. Også de, der ikke kender til Høreforeningen eller høreområdet. Det er dog kun medlemmer af Viborg lokalafdeling, der har stemmeret. Årsmødet afholdes i Borgerhuset Stationen/De Frivilliges Hus på Ll. Sankt Hans Gade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Hospitalsledelsen kommenterer på 'stormvejr' i nyhedsbrev til medarbejderne

Annonce