Annonce
Rundt om Viborg

Kom til fernisering af projektet "Landskabet lukker sig op"!

Alle hjælper til for at få søjlerne gjort færdige. Foto: Jan Vestergaard

I to år har de i Tårup arbejdet på projektet, som skal sætte fokus på naturen omkring landevejen, der går gennem Knudby/Borup.

Annonce

Tårup: Som en del af byfornyelsen i Tårup igangsatte byfornyelsesgruppen et projekt i 2016, som gik ud på at gøre landevejen, der går gennem Knudby/Borup mere spændende, og at gøre opmærksom på den omkringliggende natur.

- Projektet kommer af, at vi har den her lange lige vej, men at vi gerne ville gøre opmærksom på de ting, der er i naturen, fortæller Eva Wanzenried, som er en del af byfornyelsesgruppen.

Dét projekt, som fik navnet "Landskabet lukker sig op", gik ud på at opsætte søjler ved indkørslen og bænke, som bruges til at nyde naturen og være en oase midt i byen. Projektet er støttet af Friluftsrådet og Viborg Kommune. Den støtte er de lokale naturligvis glade for, men det vigtigste arbejde kom fra de frivillige.

- Stort set hele byen har været med til at lave de ting. Alle har hjulpet til med ting fra opsætning til at skære til med motorsav, fortæller Eva Wanzenried.

Lørdag den 1. september afholder byfornyelsesgruppen fernisering, hvor resultatet af projektet kan ses. Der vil være en åbningstale, billeder af arbejdet, kage og et lille glas. Ferniseringen, som tager en times tid, vil være en del af Tårupdagen og foregår fra klokken 14 i Tårup Forsamlingshus.

Kunstneren Susanne Ahrenkiel har også hjulpet til med tilblivelsen af projektet, og hun vil også komme og sige lidt om tankerne bag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

De ældste elever fik forfatter-tip

Annonce