Annonce
Sport

Kommende VHK-spiller har slået skulderen og misser U20-VM

Ida-Marie Dahl kan meget vel møde skadet op til den første træning i Viborg HK - og hun misser U20-VM. Arkivfoto: Scanpix

Viborg: Ida-Marie Dahl skulle efter planen have været med i Ungarn for at deltage i U20-VM, men desværre bliver turneringen uden den 20-årige stregspiller, som skal spille i Viborg HK fra og med næste sæson.

I forbindelse med en træning faldt Ida-Marie Dahl ned på sin ene skulder, og det har fået landstræner Heine Eriksen til at fravælge stregspilleren.

- Ida-Maries skulder har det sådan, at der er alt for stor risiko ved at lade hende spille til en slutrunde, siger Heine Eriksen til ubold.dk.

I Viborg HK, hvor der er træningsopstart den 17. juli, håber man på, at Ida-Marie hurtig bliver klar igen.

- Men det er svært at sige, om hun er tilbage om to eller otte uger efter skadens opståen. Så vi ved ikke, hvor hun står med skulderen, når vi starter op. Til at begynde med handler det meget om at få fysikken på plads, så det er først, når det håndboldmæssige kobles på, at det kan blive et problem, siger Allan Heine og fortsætter:

- Der er selvfølgelig ærgerligt for Ida-Marie, at hun kommer til en ny klub og ikke kan vise sig frem med det samme, ligesom vi måske skal undvære hende i begyndelsen af sæsonen.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Kühnau efter bekymringsbrev: Problemer på børneafdelingen er ikke en sag for regionsrådet

Viborg For abonnenter

Stolt og glad formand ville ønske, de skulle i gang i morgen: - Uden ghettolisten var det her ikke sket

Annonce