Annonce
Viborg HK

Kommer Viborg HK-keeper med til VM? Landstræner forventer snarlig afgørelse

Anna Kristensen stod stærkt mod Herning-Ikast - og inden længe løfter landstræneren sløret for om hun skal med til VM som reserve. Foto: Johnny Pedersen
Landstræner Klavs Bruun Jørgensen overværede Viborg HK's sejr over Herning-Ikast - og han forventer snart at kunne løfte sløret for om Anna Kristensen kommer med til VM eller ej.

Ikast: Der var mange landsholdsaktuelle danskere i aktion i Ikast tirsdag aften - og derfor var landstræner Klavs Bruun Jørgensen også i hallen for ved selvsyn at vurdere spillernes aktuelle form.

Landstræneren har udtaget de 16 spillere, som skal udgøre den danske VM-trup - og han har indsendt en bruttoliste med 28 spillere, som må komme i aktion under VM - men han mangler endnu at sætte navn på de to reserver, som skal rejse med til VM i Japan senere på måneden.

En af de pladser går til en målvogter - og en af de målvogtere, som er i spil er Viborg HK's Anna Kristensen, som med en stor kamp mod Herning-Ikast ikke gjorde sit kandidatur ringere.

- Jeg synes faktisk, at alle målmændene gør det svært for mig. Amalie Milling har også gjort det godt hos København og har været afgørende for dem. Men Anna stod da fuldstændig fremragende i dag og viste, at hun er ret kølig i så ung en alder, da hun lige lagde to bolde i nettet, da der var frit mål. Det er imponerende.

Hvornår regner du med at have et svar?

- Vi får se om det bliver hende inden så længe. Jeg tror ikke der går meget mere end et døgn før vi løfter sløret, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Tilfredshed over hele linjen – Viborg FF matchede hård ukrainsk modstand

Annonce