Annonce
Bjerringbro

Kommunalvalget venter forude: S-kandidat er vendt tilbage til barndomsbyen

Martin Sanderhoff (tv) har siddet i Viborg Byråd i otte år, mens det er første gang, at Michael Poulsen stiller op til byrådet. Privatfoto
Michael Poulsen er socialdemokratisk kandidat til kommunalvalget i november

Bjerringbro: København har sine kvaliteter, og Bjerringbro har sine, især for børnefamilier er Bjerringbro en dejlig by.

Sådan lyder det fra Michael Philip Poulsen, som sammen med Martin Sanderhoff er kandidater for Socialdemokratiet Bjerringbro og Omegn til kommunalvalget i november. Sanderhoff har siddet i byrådet i otte år, mens det er første gang, at Michael Poulsen stiller op til byrådet.

Michael Poulsen er 34 år og opvokset i Bjerringbro. Efter veloverstået studentereksamen rejste han og kæresten Annemette i 2006 til København, hvor de uddannede sig til henholdsvis geograf og dyrlæge. I slutningen af 2020 vendte de så tilbage til barndomsbyen, nu som mand og kone og med to børn.

Annonce

Som geograf har Michael Poulsen arbejdet i Uddannelses- og Forskningsministeriet, hvor han i 2014 var med til at etablere Innovationsfonden. Siden kom han til Digitaliseringsstyrelsen, hvor han samarbejdede med kommuner, regioner og andre ministerier om fællesoffentlige digitale løsninger, som borgene har skullet vænne sig til de seneste år.

Ny S-bestyrelse

Efter generalforsamlingen i Socialdemokratiet Bjerringbro og omegn forleden blev Inger Lis Sørensen valgt som formand for et år. Kassereren Kaj Flemming Pedersen blev genvalgt. Anni Holmberg Poulsen og Michael Poulsen blev nyvalgt til bestyrelsen, de erstatter Jørgen Bojesen og Lisbeth Thomassen, som trådte ud af bestyrelsen.

Fodsoldat

Nu er han ansat ved Region Midtjylland, hvor han arbejder med regional udvikling.

- Jeg har altid interesseret mig for politik og samfundsforhold. I mine jobs i København har jeg så at sige siddet på den anden side af bordet, hvor politikerne har haft indflydelse på opgaverne. Nu gælder det så lokalpolitik, siger han, som hidtil 'kun' har arbejdet i kulissen, nemlig som 'fodsoldat' ved folketingsvalget i 2015, ligesom han også har deltaget i politisk arbejde på Frederiksberg og Bispebjerg - i København.


Jeg har altid interesseret mig for politik og samfundsforhold. I mine jobs i København har jeg så at sige siddet på den anden side af bordet, hvor politikerne har haft indflydelse på opgaverne. Nu gælder det så lokalpolitik.

Michael Philip Poulsen, S-kandidat til kommunalvalget.


Det er erfaringerne herfra, som han vil bruge i det lokalpolitiske arbejde i barndomsbyen, og han glæder sig meget til kommunalvalget, hvor han med sine 34 år er en af de yngre kandidater.

- Jeg havde en rigtig god opvækst i Bjerringbro, og det er noget af det, som jeg gerne vil give videre til mine børn. De yngste børns muligheder, og hvordan vi skaber de bedst mulige lokale rammer for vores børn, er et vigtigt emne for mig i valgkampen, for gode rammer for de små betyder meget for deres udvikling og videre liv, siger han.

Han ser store muligheder for udvikling af Viborg Kommunes næststørste by Bjerringbro.

- Efter nogle år med lidt træghed er der igen gang i salg af både huse og byggegrunde.   Bjerringbro er en fantastisk by at bo i som familie, men jeg tror, at det kan blive endnu bedre. Det vil være godt at kunne tiltrække nye folk, og Folketingets planer om at udvide A26 fra Aarhus til Søbyvad ved Hammel kan betyde, at endnu flere folk gerne vil flytte til Bjerringbro, siger han.

Annonce

Urtehave

Efter mange år i lejlighed i København er familien nu flyttet i parcelhus. Det betyder, at det er år ét med egen have, og der er planer om både at indrette en urtehave og en god legeplads til børnene på knap ét og fem år.

- Vi nyder at være tæt på familie  og venner, og at man lige kan ses et par timer i stedet for som tidligere, hvor jævnlige familiebesøg i Jylland krævede en hel weekend, siger Michael Poulsen, som netop har købt en mountainbike og glæder sig til at blive en del af det lokale MTB-miljø samtidig med, at valgkampen venter forude.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Viborg FF-træner tripper efter at komme i sving - har en måned til at finpudse og skærpe superligaholdet

Viborg FF For abonnenter

Trænerlegenden Ove C. har altid set et kæmpe potentiale i Viborg FF: Vi blev kaldt de grå mus - men vi var de kloge og flittige mus, som kunne slå de andre

Viborg

Så blev det alligevel til en hvid hue

Annonce