Annonce
Viborg

Kommunen på jagt efter nye børnechefer

Viborgs rådhus har på nogle punkter været lidt af en gennemgangslejr for chefer.
Chefen for de kommunale dagtilbud går på pension, og chefen for familie og rådgivning blev gået for mange måneder siden. Nu skal der findes nye folk på posterne.
Annonce

Viborg: Børne- og ungdomsforvaltningen på rådhuset i Viborg har gennem de seneste måneder undergået en del forandringer, og flere er i vente, idet kommunens dagtilbudschef siden 2007, Finn Terkelsen, netop har meddelt, at han senere på foråret vil lade sig pensionere.

Dermed er hele forvaltningen så at sige renset ud inden for mindre end et år.

Nu skal direktøren for hele den store forvaltning, Søren Aakjær, på jagt efter i første omgang to chefer, nemlig en familie- og rådgivningschef og en dagtilbudschef.

De to job er netop slået op, og ansøgerne skal fatte pennen i løbet af denne måned, for fristen udløber inden det bliver marts.

Kommunen er faktisk også uden en skolechef. For en måneds tid siden måtte Claus Drachmann Kaasby-Wang vinke farvel til jobbet efter cirka halvandet år. Denne stilling er dog ikke slået op endnu, og Claus Drachmann Kaasby-Wangs opgaver varetages i øjeblikket af direktøren med hjælp fra viceskolechef Hans Jørgen Dam.

Familie- og rådgivningschefen sagde kommunen farvel til i foråret 2019. Han hed Ole Elbæk. Hans opgaver er siden blevet passet af Lene Thomsen, der har været konstitueret i stillingen.

Søren Aakjær er i øvrigt også selv ret ny i jobbet. Han tiltrådte sidste år som afløser for Hans Henrik Gaardsøe.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce