Annonce
Bjerringbro

Kommunen sælger endnu en tidligere børnehave

Bygningen, der indtil efteråret 2017 husede Børnehaven Smørhullet, er nu blevet solgt. Foto: Kortforsyningen
Den anden af Rødkærsbros to forhenværende børnehaver er nu blevet solgt.

Rødkærsbro: Blot en måned efter at kommunalpolitikerne i marts sagde ja til at sælge den tidligere Rødkærsbro Børnehave, valgte de i slutningen af april også at sælge den anden tidligere børnehave i Rødkærsbro-området - nemlig bygningerne der indtil efteråret 2017 husede børnehaven Smørhullet ved Højbjerg.

Salget blev behandlet som en lukket sag på byrådsmødet den 24. april.

Den tidligere børnehave på Højbjerg Møllevej 73 blev solgt til en unavngiven køber for 500.000 kroner.

Bygningen er tidligere blevet brugt som pedelbolig og kommunekontor, og mens den blev brugt som børnehave, var der plads til 45 børn. Børnehaven, som fik en tilbygning i 1998, havde også en stor naturlegeplads med bane til mooncars.

Annonce

Sammenlægning

Kort tid efter at børn og personale rykkede ud af bygningen i efteråret 2017, blev den sat til salg. Mægleren havde på forhånd vurderet ejendommen til 700.000 kroner. Det ligger ifølge byrådets mødereferat endnu ikke fast, hvornår køberen overtager bygningen.

Børnehaven Smørhullet, som senest har brugt bygningen, flyttede i november 2017 ind i den nye integrerede institution på Brandstrupvej ved siden af Rødkærsbro Hallen. Her blev de to institutioner Rødkærsbro Børnehave og Smørhullet lagt sammen til én institution.

Inden da havde planen om et fælles tilbud for både vuggestue- og børnehavebørn for hele Rødkærsbro og de omkringliggende landsbyer været på tegnebrættet i mange år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce