Annonce
Rundt om Viborg

Kommunen støtter: Så bliver alligevel sommerfest

Hjarbæk er kendt som en by med festlige sammenkomster. I år har coronaen spændt ben, men lørdag den 22. august bliver der alligevel borgerfest i den lille fjord-havneby. Arkivfoto: Morten Pedersen
Annonce

Hjarbæk: Som så mange andre steder har coronakrisen lagt bånd på fællesfesterne i Hjarbæk. Men nu er der lys forude: Lørdag den 22. august inviterer borgerforeningen og kunstudvalget til "Fest-alligevel-fest" på Stejlepladsen. En sensommer eller høstfest, kunne man måske også kalde begivenheden.

På arrangørernes vegne fortæller Morten Bekker, at der er skaffet penge til festen gennem en ansøgning til  - og bevilling fra - byrådets landdistriktsudvalg. Udvalget har etableret en pulje, som landsbyer, der har har måttet aflyse den årlige byfest, har kunnet søge midler fra.

Pengene må dog kun gå til underholdningen i forbindelse med festlighederne. Alt andet må borgerne selv betale.

Men støtte fra landdistriktspuljen betyder det i Hjarbæk-tilfældet, at der bliver musikalsk underholdning ved orkestret Kay Werners Kapel. Et populært Viborg-orkester, som spiller en bred vifte af musik "fra den gang mor var dreng" - så som numre Elvis Presley, Cliff Richard, Gustav Winckler og Four Jacks, har optrådt med.

Borgerforeningen i Hjarbæk sørger for salg af pølser, øl, vand, vin og snacks. Publikum må selv medbringe noget at sidde på. Festlighederne begynder klokken 18. Klokken 20 går Kay Werners Kapel på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce