Annonce
Viborg

Kommunen standser Bach-byggeri - mangler tilladelse

Det er dette byggeri, Bach Gruppen endnu ikke har fået byggetilladelse til. Foto: Morten Lee Pedersen
Byggetilladelsen er endnu ikke givet, men Bach Gruppen er alligevel gået i gang med et byggeri på Vilhelm Ehlerts Allé. Det er en misforståelse, lyder forklaringen fra Bach Gruppen.
Annonce

Viborg: Viborg Kommune har givet Bach Gruppen et standsningspåbud i forhold til et byggeri, entreprenøren ellers er gået i gang med på Vilhelm Ehlerts Allé. Problemet er, at Bach Gruppen ikke har fået byggetilladelse.

Byggeriet er en del af det projekt, der også omfatter den meget omdiskuterede p-kælder, folkebladet omtalte forleden, og det var i forbindelse med en kommunal inspektion af kælderen, at kommunens folk blev opmærksomme på byggeriet.

- Vores folk mente ikke, at der var givet byggetilladelse til netop det byggeri, og det viste sig da også, at det var der ikke. Bach Gruppen blev derfor bedt om stoppe byggeriet øjeblikkeligt, siger direktøren for teknik og miljø, Hans Jørn Laursen.

Hans Jørn Laursen fortæller, at der er søgt om byggetilladelse til byggeriet.

- Sagen er under behandling, men derfor må man altså alligevel ikke gå i gang med at bygge, før tilladelsen foreligger, siger Hans Jørn Laursen.

Ifølge ham er det ikke hverdagskost, at byggerier går i gang, før byggetilladelsen er i hus, men det er dog heller ikke et decideret enestående tilfælde.


Vores folk mente ikke, at der var givet byggetilladelse til netop det byggeri, og det viste sig da også, at det var der ikke.

Hans Jørn Laursen, direktør for teknik og miljø,


- Vi har ikke nogen statistik over det, men det er da set før med både store byggerier og mindre private byggerier, siger Hans Jørn Laursen.

Annonce

Bach Gruppen: En fejl

Folkebladet har via kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese fået et svar fra direktør Lene Christensen fra Bach Gruppen om, hvordan det kan gå til, at man er påbegyndt et byggeri, man endnu ikke har fået tilladelse til.

- Det korte svar er, at der simpelthen var sket en fejl i kommunikationen mellem os og den rådgiver vi har, der håndterer og søger byggetilladelser. Det førte til en misforståelse, hvor vi troede tilladelsen var givet. Det er en fejl vi beklager, og Bach Gruppen stoppede aktiviteterne på pladsen omgående. Arbejdet bliver naturligvis ikke genoptaget, før kommunen giver os tilladelse til det, lyder det fra Lene Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce