Annonce
Viborg

Kommunen til Bach Gruppen: Få venligst lavet fortovet

Her er fortovet helt ødelagt. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Byggeriet af Sønæshave er gået hårdt ud over fortovet langs Gl. Århusvej, som nu skal repareres, forsikrer Lene Christensen fra Bach Gruppen.

Viborg: Byggeriet af Sønæshave lige over for Sønæs har været en hård - meget hård - omgang for det kommunale fortov langs Gl. Århusvej.

Fliserne ligger flere steder hultur til bulter og er knækket i flere stykker. De bærer tydeligt præg af, at der har været endog meget tunge køretøjer hen over i byggeperioden, og da haverne foran husene endnu ikke er færdiganlagt, kunne man godt frygte, at det kommer til at blive værre endnu.

Det gør det dog ikke, hvis det står til kommunen, som er blevet gjort opmærksom på problemet i denne uge.

- Man må ikke ødelægge offentlige veje eller fortove, og det giver vi ikke tilladelse til. Så nemt er det, siger Anton Villadsen fra trafik og vej i Viborg Kommune.

Annonce
Fliserne ligger flere steder hulter til bulter.

Får en uge

Ifølge Anton Villadsen er der heller ikke søgt om i en periode at kunne køre hen over fortovet og så senere reparere det.

- Nej, det er der ikke, og som udgangspunkt vil man heller ikke kun få sådan en tilladelse, men det er nu heller ikke første gang, at vi ser, at et fortov bliver ødelagt i forbindelse med et byggeri. Når vi bliver opmærksom på det, retter vi henvendelse til bygherren, og det vil vi også gøre i dag (tirsdag, red.) i det her tilfælde.

En henvendelse fra kommunen om sådan en sag betyder, at det ødelagte fortov skal repareres snarest.

- Det betyder, at vi forventer, at fortovet er lavet i løbet af en uges tid, og det vil vi selvfølgelig tjekke, at det bliver, siger Anton Villadsen.

- Det fortov skal vi selvfølgelig nok få repareret, siger direktør Lene Christensen fra Bach Gruppen, som erkender, at det er blevet beskadiget i byggeperioden.

- Det er den slags, der sker, og der er jo ikke kommet nogen til skade, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce