Annonce
Rundt om Viborg

Konference for landdistrikter streames til fem mødesteder

Kaare Dybvad Bek (S) deltager i Viborg Kommunes landdistriktskonference. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix.
Landdistriktsudvalget får besøg af indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek til årets landdistriktskonference.

Viborgegnen: Viborg Byråds landdistriktsudvalg har tænkt sig at holde landdistriktskonference den 17. maj, selv om corona-restriktionerne fortsat giver visse forhindringer på det tidspunkt. Det løser man ved at placere konferencen på Verdenskortet i Klejtrup, hvorfra der streames til fem forskellige mødesteder i kommunen. Interesserede borgere kan tilmelde sig på forhånd.

Hvis de gør det, får de ikke kun mulighed for at komme i dialog med lokale politikere og ildsjæle med interesse for landdistrikterne, men også indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad Bek, som deltager i konferencen.

- Vi er meget glade for, at Kaare Dybvad Bek kommer til Verdenskortet for at fortælle om sit syn på udviklingen i landdistrikterne, og vi ser frem til at streame konferencen til mødestederne. Vi håber, at rigtig mange vil benytte sig for muligheden for at deltage. Vi har lagt et stort arbejde i at kunne holde en god konference på trods af corona-restriktionerne, siger Mette Nielsen (S), der er formand for landdistriktsudvalget.

Annonce

Som følge af ministerens besøg har konferencen en national vinkel på landdistriktsudvikling, men der bliver også et kommunalt præg gennem oplæg fra tre udvalgsformænd fra Viborg Byråd. Det er formændene for landdistriktsudvalget, social- og sundhedsudvalget og kultur- og fritidsudvalget. Det er henholdsvis Mette Nielsen, Aase Kubel Høeg (V) og Mads Panny (S)

Konferencen byder også på en række gode videoeksempler på, hvordan man lokalt kan skabe udvikling i sit lokalområde. Man kan tilmelde sig til konferencen på adressen viborger.dk senest den 6. maj. De fem mødesteder, som konferencen streames til, er Værestedet i Låstrup, Fly Forsamlingshus, Karup Forsamlingshus, Rødkærsbro Hallen og Ørum Forsamlingshus i Tjelecenteret.


Vi er meget glade for, at Kaare Dybvad Bek kommer til Verdenskortet for at fortælle om sit syn på udviklingen i landdistrikterne, og vi ser frem til at streame konferencen til mødestederne.

Mette Nielsen.


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Annonce