Annonce
Sport

Konkurrence om pladserne: VFF-chef vil se godt udtryk i sidste test

Jacob Neestrup har planlagt tre udskiftninger på forhånd, som skal gøre ham klogere på idealopstillingen. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF-træneren Jacob Neestrup er tæt på at have idealopstillingen klar, men vil se de sidste spillere an lørdag mod Skive.

Viborg: Når Viborg FF lørdag klokken 13 tager i mod Skive på hjemmebane, er det sidste test for de to mandskaber, før det for VFF's vedkommende går løs i 1. division fredag den 26. juli hjemme mod Roskilde. For holdets cheftræner, Jacob Neestrup, er det en vigtig kamp mod Skive.

- Det er en vigtig kamp i og med, at det er sidste træningskamp før det for alvor går løs. Vi skal rigtig gerne komme ud med et godt udtryk og være et hold, hvor folk har lyst til at komme tilbage på stadion ugen efter. Vi har lagt en fin plan, og jeg vil egentligt bare gerne have, at vi ser fremskridt på de ting, som vi løber og træner på i ugen, sagde Jacob Neestrup efter fredagens træning.

En af de ting, som cheftræneren vil bruge kampen mod Skive til, er at finde den rette startopstilling til debuten som VFF-cheftræner. Han meddeler, at holdet er tæt på at være på plads, men at han forhåbentligt får de sidste svar mod Skive.

Er du ved at være der, hvor du kan sige, at "det her, det er min start 11´er"?

- Ja, det er jeg jo, og det vil man jo også kunne komme til at se på holdet mod Skive, men som jeg har sagt tidligere, så synes jeg, at der er en rigtig god konkurrencesituation på holdet, og vi har mange spillere til mange positioner. Det er klart, at når man er så tæt på som nu, så er man selvfølgelig tættere på at finde den start 11´er, som ikke skal spille efteråret ud, men som skal give det første hug, sagde træneren.

Annonce

Tre planlagte skift

Træneren har altså endnu ikke lagt sig helt fast på sine startende 11 til 1. divisionskampen. Til kampen mod Skive er det dog anderledes. Her er både startopstillingen og en række udskiftninger allerede planlagt.

Can Dursun og Lucas Lund får en halvleg hver på mål, mens Simon Trier, som starter i midterforsvaret, bytter med Nikko Boxall, mens Christian Sivebæk og Tobias Bech også får 45 minutter hver.

- De udskiftninger ligger helt fast af nogle forskellige årsager. Målmandsposten er åben, og der er samtidig også en konkurrencesituation i midterforsvaret. Sivebæk og Tobias har begge gjort det rigtig rigitg fint her de seneste 14 dage, men de er begge i en situation, hvor deres fysik ikke passer til meget mere end 45 minutter til en time, sagde Jacob Neestrup.

Udover de udskiftninger, som trænerteamet allerede har planlagt, siger Jacob Neestrup, at det også kan være, at der bliver skiftet yderligere ud i løbet af kampen.

En kamp mere havde ikke skadet

VFF-spillerne har nu været i gang med forberedelserne i omkring en måneds tid, hvor det også er blevet til tre træningskampe. Formen er altså ved at være på plads hos spillerne, som gerne skulle stå helt klar fredag den 26. juli klokken 18.00.

Overordnet set er træneren da også godt tilfreds med, hvor truppen er nu, selvom han ikke vil skjule, at nogle af spillerne godt kunne have brugt lidt flere kampminutter.

- Optimalt set havde vi måske haft en træningskamp mere, men det er ikke noget, som jeg vil bruge som en undskyldning. Optimalt set, så skulle mange af dem måske have haft plus en time mere i benene i en kamp, men overordnet set, ser det fint ud, sagde han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Løbestart: Så er Avis-maraton i gang

Viborg

Idolplakater kan være værdifulde

Leder

Lærte I da slet ikke noget af Unoden?

Viborg FF

Masser af arbejde til sportschefen: Prøvespillere vender hjem til Viborg uden kontrakt

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];