Annonce
Viborg HK

Kontinuitet på trænerbænken - Viborg HK forlænger med cheftræneren frem til 2024

Jakob Vestergaard Viborg HK
Viborg HK har forlænget aftalen med cheftræner Jakob Vestergaard frem til sommeren 2024. Derfor får han lov til at skubbe yderligere til den positive udvikling, som holdet har været inde i igennem de seneste sæsoner.
Annonce

Håndbold: Viborg HK har sikret sig fortsat kontinuitet i cheftrænerstolen.

Aftalen med cheftræner Jakob Vestergaard er blevet forlænget, så den nu varer helt indtil sommeren 2024.

- For at bevare den positive udvikling er det vigtigt, at vi skaber noget kontinuitet i klubben, så vi ikke hele tiden skal starte på ny. Her ser vi Jakob som en vigtig brik, siger klubbens direktør Jørgen Hansen.

- Der er ingen tvivl om, at vi i Viborg HK over de seneste sæsoner har set, hvordan holdet er blomstret. Spillerne udvikler sig og bliver udfordret på alle parametre, og med det er resultaterne også begyndt at komme, så vi nu står med et af Danmarks stærkeste hold. Det skyldes ikke mindst Jakobs ledelse, som vi kan se, skaber resultater uden at gå på kompromis med det menneskelige og spillernes udvikling, siger direktøren.

Cheftræner Jakob Vestergaard er også rigtig glad for, at han får lov til at fortsætte sit arbejde i klubben, som han tidligere har fejret store triumfer med. Han vendte tilbage til cheftrænerposten i klubben, da han afløste Allan Heine i efteråret 2018.

- Det er her jeg allerhelst vil være. Jeg synes, at klubben er inde i en rigtig god udvikling, og det vil jeg gerne være med til at skubbe i den rigtige retning. Over de sidste par år har vi flyttet os meget. Vi spiller noget spændende håndbold og har et fantastisk træningsmiljø, hvor der virkelig bliver gået til stålet og spillerne udvikler sig. Så det var ikke så svært at sige ja tak til en forlængelse, da klubben henvendte sig, siger Jakob Vestergaard, der i sidste sæson var med til at skaffe bronzemedaljerne hjem til Viborg.


Spillerne udvikler sig og bliver udfordret på alle parametre, og med det er resultaterne også begyndt at komme, så vi nu står med et af Danmarks stærkeste hold

Jørgen Hansen, Viborg HK


I denne sæson har VHK fået en fantastisk sæsonstart, og det er et hold, der forventes at kæmpe med helt i toppen af den danske liga, hvor flere regner holdet som en farlig outsider til en finaleplads.

- Hvis ikke der var et forventningspres, så ville jeg heller ikke synes, at det var attraktivt at være cheftræner i Viborg HK. Det er jo et tegn på, at der er potentiale i holdet, og det er meget mere spændende at arbejde med et hold, hvor potentialet er stort og mulighederne mange. Så selvfølgelig er det et pres, men det er også det der gør, at adrenalinen pumper lidt ekstra og man lige bruger den ekstra tid på at forberede sig, siger VHK-chefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce