Annonce
forside

Kontor-blæksprutten som kender alle

54-årige Conny Laursen er havnekontorets blæksprutte. Hun priser både variationen i arbejdet og mulighederne for selv at styre slagets gang. Foto: Morten Dueholm.

Bogholder Conny Laursen har en alsidig jobfortid, og i Karup Lufthavn skal hun også håndtere lidt af hvert.

De fleste i Karup Lufthavn har mange forskellige funktioner og opgaver, og Conny Laursen er i høj grad én af dem.

Karup Lufthavn er en arbejdsplads med mange forskellige funktioner. Denne artikel er den sidste i en serie på fem med og om nogle af de ansatte.

Man kan vel kalde hende bogholder, men arbejdsopgaverne omfatter foruden bog- og regnskabsføring, fakturering, rykkerbreve, lønsedler og -udbetaling og forbrugsafgifter også meget andet. Eksempelvis alt om husleje og kontrakter med lufthavnens erhvervslejere.

»Ja, og indkøb af kuglepenne og toiletpapir - det er også mig,« tilføjer hun med et smil på læben.

For kontorblæksprutten i Karup Lufthavn har bestemt ikke noget imod, at jobbet er alsidigt og selvstændigt.

»Det er meget frit, jeg skal bare sørge for, at tingene bliver gjort til tiden,« som Conny Laursen siger.

I kontakt med alle

I det ret store hjørnekontor, hvor der også er et mødebord, sidder hun en stor del af tiden alene. En deltidskollega, der blandt andet forbereder bestyrelsesmøderne, dukker typisk kun op ved sit skrivebord et par gange om ugen. Men døren ud til havnekontorets pulserende frokost- og pauserum bliver sjældent lukket, så Conny Laursen kan let følge med i, hvad der sker rundt om sig.

Desuden har hun med mellemrum næsten alle ansatte på sit kontor eller i røret.

»Jeg sidder jo med lønsedler og udbetaling, og det giver masser af kontakt,« fortæller hun.

54-årige Conny Laursen, der bor i Vridsted, blev ansat i Karup Lufthavn i 2007. Tidligere har hun prøvet en hel andet på arbejdsmarkedet.

Oprindelig blev hun uddannet kontorassistent i et engrosfirma i Skive. Siden har hun blandt andet været ansat i et revisorfirma og været produktionsleder på en metalvarefabrik.

»Jeg har også været både pædagogmedhjælper og ansat i hjemmeplejen i Skive. Men Karup Lufthavn er noget af det bedste, og jeg tror aldrig, at jeg finder en arbejdsplads, der er bedre,« siger Conny Laursen.

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce