Annonce
Bjerringbro

Kræmmermarked-slagsmål endte med betinget fængsel til 30-årig

Volden, som manden er blevet dømt for, fandt sted til Lions Marked i Bjerringbro i 2018. Arkivfoto fra et tidligere år: Agata Lenczewska-Madsen
Annonce

Bjerringbro: En 30-årig mand er blevet idømt 14 dages betinget fængsel for vold, efter han under Lions Marked i sommeren 2018 slog en anden mand i ansigtet.

Hvad der præcist skete under episoden, står endnu ikke helt klart, efter at den 30-årige bjerringbroer for nylig var for retten i Viborg.

Sikkert er det dog, at der denne nat 10. juni forrige år var en hel del tumult og ballade mellem to grupper på kræmmermarkedet i Bjerringbro.

Der blev kastet med øl, og angiveligt blev der også slået med en ølkande. Et vidne i sagen mod den 30-årige sagde i retten, at alle var lige gode om det.

Alligevel endte manden med at blive dømt for volden. Det gjorde han blandt andet på baggrund af, at offeret dagen efter kom ind på skadestuen med en tre centimeter lang flænge over det ene øjenbryn.

Ud over straffen på 14 dages betinget fængsel skal den 30-årige nu også udføre 30 timers samfundstjeneste. Han valgte ikke at anke dommen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Giver du større julegaver i år?

Annonce