Annonce
Læserbrev

Krisehjælp. Anders Fogh Rasmussen, du skuffer mig dybt!

Læserbrev: Citat Ekstra Bladet og Jyllands-Posten: Fogh har taget hatten i hånden og bedt om 98.351 kroner i lønkompensation til sit firma Rasmussen Global Consulting ApS, viser opgørelsen. Men allerede nu kan Fogh glæde sig over statslige støttekroner. Tilbage i 2017 stiftede Fogh nemlig en fond ved navn 'Alliance of Democracies Foundation', hvor han i dag sidder i bestyrelsen sammen med rigmanden og venstre-velgøreren Fritz Schur. Og Alliance of Democracies er blevet tildelt 81.316 kroner i lønkompensation til arbejdet med at fremme demokrati og frie markedskræfter.

Fogh stiftede Rasmussen Global kort efter, at han i 2014 stoppede som NATOs generalsekretær. I 2018 stiftede han det anpartsselskab, som han nu søger om lønkompensation til, og som leverede et flot million-overskud på det seneste regnskab fra 2018.Overskuddet lød på 1,8 millioner kroner, der blev udbetalt i udbytte til ene-ejeren: Anders Fogh Rasmussen

Som din tidligere kredsformand i Viborg kredsen har jeg fulgt dig i din karriere efter, at du frasagde dig ansvaret som statsminister. At du vil gøre dig så lille ved at kræve et fuldt lovligt tilskud harmonere ikke med med vores holdninger i det liberale samfund. Samfundet har taget ansvar for at hjælpe og understøtte lønmodtagere og erhvervsdrivende for alvorlige følgevirkninger af corona-krisen, ikke for at fylde pengetanken op for velhavere.

Der er vel kun den kommentar: Det er grådighed uden grænser. Måske er du kommet i dårligt selskab! Jeg gad godt vide, hvad du med den moral rådgiver dine kunder om. Den største, fejl vi kan begå, er: Ikke at prøve at rette den fejl som man har erkendt at have begået. Vis dig som en mand returner beløbet eller i det mindste doner det skattemæssige provenu til organisationer, der er hårdt ramt af corona-krisen. Så vil jeg rejse mig op for dig på vort næste landsmøde i Venstre.

Peter Schaarup
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Annonce