Annonce
Rundt om Viborg

Krisen kradser: Ugeavis lukker sit lokalkontor

Midtjyllands Avis, som Ugeavisen Karup hører under, har besluttet at lukke sit Karup-kontor. Fremover vil det redaktionelle karup-stof blive produceret af primært en journalist på Midtjyllands Avis/Kjellerup Tidende. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karup: Ugeavisen Karup, der siden begyndelsen af april i år har været nogle sider i søster-avisen Kjellerup Tidende, lukker i Karup. Eller rettere: kontoret i Bredgade lukker.

Det skriver chefredaktør Hans Krabbe, Midtjyllands Avis, som begge de ovennævnte ugeaviser hører under.

Ifølge chefredaktøren er det "den generelle afmatning i printannoncemarkedet og den aktuelle coronakrise", der er årsagerne.

Ugeavisen Karup vil fortsat udkomme som en del af Kjellerup Tidende, men det redaktionelle indhold vil frem over blive produceret af Midtjyllands Avis/Kjellerup Tidendes redaktion i Kjellerup, primært journalist Morten Hallstrøm, i et samarbejde med Fjends Folkeblads redaktør, Henrik Bagge.

Det betyder også, at lokalredaktør Pia B. Jakobsen, der har været ansat på Ugeavisen Karup siden efteråret 2017 fratræder. Hun har sidste arbejdsdag den 28. maj.

I forbindelse med lukningen af Ugeavisen Karups kontor i Bredgade fratræder lokalredaktør Pia Birgitte Jakobsen sin stilling, oplyser ejeren, Midtjyllands Avis. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Sport For abonnenter

Folkebladet mener: Teenagere skal tage en tørn og give ny energi

Annonce