Annonce
Rundt om Viborg

Krisen kradser: Ugeavis lukker sit lokalkontor

Midtjyllands Avis, som Ugeavisen Karup hører under, har besluttet at lukke sit Karup-kontor. Fremover vil det redaktionelle karup-stof blive produceret af primært en journalist på Midtjyllands Avis/Kjellerup Tidende. Arkivfoto: Morten Dueholm

Karup: Ugeavisen Karup, der siden begyndelsen af april i år har været nogle sider i søster-avisen Kjellerup Tidende, lukker i Karup. Eller rettere: kontoret i Bredgade lukker.

Det skriver chefredaktør Hans Krabbe, Midtjyllands Avis, som begge de ovennævnte ugeaviser hører under.

Ifølge chefredaktøren er det "den generelle afmatning i printannoncemarkedet og den aktuelle coronakrise", der er årsagerne.

Ugeavisen Karup vil fortsat udkomme som en del af Kjellerup Tidende, men det redaktionelle indhold vil frem over blive produceret af Midtjyllands Avis/Kjellerup Tidendes redaktion i Kjellerup, primært journalist Morten Hallstrøm, i et samarbejde med Fjends Folkeblads redaktør, Henrik Bagge.

Det betyder også, at lokalredaktør Pia B. Jakobsen, der har været ansat på Ugeavisen Karup siden efteråret 2017 fratræder. Hun har sidste arbejdsdag den 28. maj.

I forbindelse med lukningen af Ugeavisen Karups kontor i Bredgade fratræder lokalredaktør Pia Birgitte Jakobsen sin stilling, oplyser ejeren, Midtjyllands Avis. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

Varmestue-leder: Skattelettelser ser ikke pæne ud, når vi, der laver socialt arbejde på bunden, skal til at reducere

Viborg FF

Viborg FF skal skrue tiden tilbage til januar og februar

Annonce