Annonce
Navne

Kristian Pihl Lorentzen bliver nyt medlem af Miljø- og Fødevareklagenævnet

Kristian Pihl Lorentzen er udnævnt til Miljø- og Fødevareklagenævnet. Nævnet holder til i Nævnenes Hus i Viborg. Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Viborg: Efter indstilling fra Venstres folketingsgruppe er det lokale folketingsmedlem Kristian Pihl Lorentzen blevet udpeget som nyt medlem af Miljø- og Fødevareklagenævnet.

Kristian Pihl Lorentzen tiltræder nævnet 1. februar 2021.

Miljø- og Fødevareklagenævnet er den øverste administrative klageinstans for afgørelser på Miljø- og Fødevareministeriets områder og holder til i Viborg i Nævnenes Hus.

- Jeg er meget beæret og stolt over, at min folketingsgruppe betror mig det vigtige hverv som medlem af Miljø- og Fødevareklagenævnet, siger Kristian Pihl Lorentzen i en pressemeddelelse i forbindelse med udnævnelsen.

- Jeg glæder mig til at få støvlerne på og komme i gang med arbejdet med at bidrage til en hurtig, effektiv og fair afgørelse på konflikter, når de opstår mellem borgere, virksomheder og myndigheder med flere. Derudover ser jeg frem til at bidrage med viden og engagement inden for natur-, miljø-, landbrug-, fiskeri- og fødevareområdet, der har haft min interesse i alle mine 27 år som folkevalgt i først byrådet og efterfølgende i Folketinget, siger Kristian Pihl Lorentzen, der glæder sig over, at nævnet holder til lokalt – mindre en 20 kilometer fra hans bopæl i Ans.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce