Annonce
Rundt om Viborg

Krolfspillere i Karup undrer sig

Karup/Kølvrå Seniorkrolf Klub må vente lidt endnu før de kan spille på græsset ved Plejehjemmet Åbrinken, som de plejer. Arkivfoto:
Annonce

Karup: Krolfspillerne i Karup/Kølvrå Seniorkrolf Klub undrer sig. Selvom samfundet på mange måder er ved at åbne igen oven på det corona-nedlukkede forår og ditto forsommer, så må de stadig vente med at spille krolf, hvor de plejer.

Klubben spiller nemlig på græsplænen ved det lokale Plejehjemmet Åbrinken og på grund af coronaen har det ikke været muligt siden marts for at beskytte plejehjemsbeboerne i forhold til Covid-19. Og sådan er det fortsat, selvom plejehjemsbeboerne nu godt må få besøg, og det undrer klubbens formand.

- Hvordan skal vi kunne smitte nogen inde på plejehjemmet? Det er da ufatteligt, at man ikke lader den sunde fornuft træde i kraft her. Men det gør den åbenbart ikke, siger Leif Bæk, der formand for klubben, til Tv Midt/vest.

Henrik Ravn, der er afdelingsleder i Visitation, Sundhed og Omsorg i Viborg Kommune, siger til tv-stationen, at han forstår frustrationen, men at man vil afvente og se effekten af, at man har åbnet for besøgene på plejecentrene i forhold til corona-smitten, før man vil overveje at lempe restriktionerne. Den vurdering vil ske i begyndelsen af august.

Seniorklubbens klubhus ligger på den modsatte side af plejehjemmet. Græsplænen har derfor altid været de ældre krolfspilleres faste hjemmebane, fortæller Tv Midt/vest.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce