Annonce
Rundt om Viborg

Kromand bruger sommeren på nordjysk miniturné

Gregers Laigaard fra Grønhøj Kro benytter sommeren til at gøre opmærksom på kroen og museerne ved at spille til arrangemeter i det nordjyske. Pressefoto
Annonce

Grønhøj: Et corona-ramt forår og ditto forsommer betyder nu, at kromand Gregers Laigaard fra Grønhøj Kro og de tilhørende museer ved kroen tager guitaren med nordpå for at spille til forskellige arrangementer og gøre opmærksom på kroen, Morten Korch Museet og Kartoffeltyskermuseet.

"Den syngende kromand" tager nemlig guitaren med i sin Volvo B 18 210 og tager på miniturné i det nordjyske.

- Det kan jo ikke hjælpe og sidde og begræde, at der kun kommer halvt så mange gæster på kroen i år på grund af coronakrisen, så nu tager jeg på turné. Man kan jo lige så godt bruge tiden på at markedsføre for fremtiden, siger Gregers Laigaard, der, som han siger, spiller sange fra pige- og karlekammeret i de gode gamle dage.

Således er numre som "Susanne, Birgitte og Hanne", "Ta' med ud og fisk",  "Så længe jeg lever", "Jambalaya". "On the road again", "Country road" og " Thats all right mama" på repertoiret..

Første stop bliver Jammerbugt Camping, derefter skal han spille til pølsefest ved Brugsen i Frøstrup.

- Og så finder jeg noget mere undervejs. Campingpladser eller arrangementer i byerne. Det er ikke noget, jeg skal tjene noget på, men jeg har fået lov til at dele brochurer ud for kroen og museerne. Jeg har hørt, at nordjyderne ikke ved, at Grønhøj Kro er der, og det skal jeg gøre noget ved. Og sommeren er oven i coronaen stille, fordi det mest er busselskaber, vi får besøg af, så jeg kan lige så godt bruge sommeren på lidt markedsføring, siger Gregers Laigaard.

I år bliver de såkaldte Sommersøndage ved kroen ikke afholdt i juli, men de vender tilbage til august.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce