Annonce
Navne

Krondiamantbryllup på H C Andersensvej

Det har desværre ikke været muligt at fremskaffe/få taget et foto af krondiamantparret.
Edith og Børge Bryrup boede i 42 år på Sverrigsvej i Viborg og har de sidste seks år boet i den nuværende lejlighed på H C Andersensvej, hvor der er en skøn udsigt til et stort grønt område. I dag har de været gift i 65 år.

Krondiamantbryllup: Edith og Børge Bryrup, H C Andersensvej 20, Viborg, kan i dag, onsdag den 5. juni, fejre deres krondiamantbryllup – 65-års bryllupsdag.

Edith og Børge er begge 92 år. Edith er født i Hjarbæk og gik i Vorde Skole, mens Børge kommer fra Bryrup ved Mønsted, hvor han havde sin skolegang.

Edith blev uddannet som barneplejerske i Kolding og Aarhus og fik job på Viborg Sygehus. Børge kom i mekanikerlære hos Peter Henriksen i Dumpen i Viborg.

Han var soldat i Skrydstrup, hvor han var med til at starte en soldaterforening indenfor Hærens Tekniske Korps.

Edith og Børge mødtes i 1948, da Peter Henriksen holdt 25-års jubilæum. Børge skulle invitere en pige med til festen og traf Edith fra sygehuset, og de har været sammen lige siden.

Der kom en Gulf benzinstation på Vestervangsvej, som de drev i fem år. Det var dengang, der var service til, så Edith stod klar ved tanken og fyldte benzin på bilerne, hvorefter man gik ind og betalte til Børge.

Børge Bryrup underviste på Teknisk Skole de sidste 20 år af sit arbejdsliv, mens Edith Bryrup arbejdede i vuggestuen i Vestervang.

De har to børn, to svigerbørn, to børnebørn og to oldebørn. De havde i mange år sommerhus ved Ebeltoft og har haft campingvognen med til både Tyskland, Østrig og Frankrig.

Den største ferieoplevelse var, da de besøgte en datter, der en årrække boede i Togo i Afrika.

I mange år var Børge Bryrup medlem af Skytteforeningen på Kirkebækvej, og i ti år var han deltidsbrandmand.

– Vi har det godt med, at vi altid har hjulpet hinanden sammen med vores dejlige familie, og vi nyder hver dag, at vi har en dejlig udsigt til store grønne arealer lige udenfor vinduerne, hvor der endda kommer folk for at slå græsarealerne, slutter krondiamantparret, som fejrer dagen i dag med en familiefrokost på Mønsted Kro.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Viborg FF For abonnenter

Chancen kan komme - før man venter den: Emil Scheel nåede knap at varme op, før han skulle på banen

Annonce