Annonce
Bjerringbro

Kultur- og multihus i Kjellerup fik nye stole

Vium-Hvam Kultur- og Multihus har fået nye stole af Sparekassen Kronjylland. PR-foto
Annonce

Kjellerup: Sparekassen Kronjylland har givet Vium-Hvam Kultur- og Multihus 25.000 kroner fra sin gavefond til indkøb af nye stole til de nyrenoverede lokaler.

- Vores gamle inventar har mere end 25 år på bagen og er meget tungt. Vi har i lang tid været nødt til at flytte rundt på borde og stole alt efter hvilket lokale, der har været i brug. Det var uholdbart, og vores frivillige hjælpere slipper nu for at bruge mange timer på at flytte rundt på møblerne. Vi er meget glade for Sparekassen Kronjyllands bidrag, da det er prikken over i’et i den lange renoveringsproces, fortæller Tonny Pedersen, formand for Vium-Hvam Kultur- og Multihus, i en pressemeddelelse.

- Der har ikke været et lokalt samlingssted, før beboerne selv valgte at renovere kultur- og multihuset. I Sparekassen Kronjylland er vi rigtig glade for at kunne gøre en forskel, som gavner en så stor gruppe af mennesker og kan sætte rammerne for et godt fællesskab, siger Ingelise Vestergaard, afdelingsdirektør i Sparekassen Kronjylland i Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce