Annonce
Viborg

Tredje gang blev ikke lykkens gang: Kulturnatten aflyst

Anders Kristensen håber, at kulturnatten kan afvikles hen mod jul. Arkivfoto: Morten Pedersen.
Tredje gang blev ikke lykkens gang for kulturnatten i Viborg. Nattens konge, Anders Kristensen, håber, den kan afvikles senere - måske hen mod jul.
Annonce

Viborg: Unikke besøg hos byens loger i den mørke aften. Drikker de mon blod eller hvad? En sen aftenvandring med by- og vandringsmand Jesper Overgaard eller en stille koncert hos søstrene, der driver lagkagebutik i toppene af Gravene.

Der var lagt i kakkelovnen til det hidtil mest omfattende kulturnats-program i Viborg den 9. oktober.

- Med de nye begrænsninger, som statsministeren præsenterede forleden, giver det ikke rigtig mening at holde kulturnat, siger Anders Kristensen - hovedmanden bag kulturnatten, der skulle have været det tredje af slagsen.


Med de nye begrænsninger, som statsministeren præsenterede forleden, giver det ikke rigtig mening at holde kulturnat.

Anders Kristensen.


Programmet var fyldigere end nogensinde.

- Jeg kan jo godt lide, at man ser kultur lidt bredere. Blandt andet var nogle af byens loger med på at åbne dørene, og kirkerne i midtbyen var også med, fortæller Anders Kristensen og føjer til:

- Så det er lidt træls, at vi nu må aflyse. Ja, jeg holder fast i, at vi skal tilføje ordet udsætte, for jeg håber, at vi måske kan gennemføre kulturnatten hen mod jul. Ellers må vi vente til foråret eller næste efterår, siger han og udtrykker dermed et stort håb om, at Snapsting skal fylde sommeren ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce