Annonce
Rundt om Viborg

Kulturtallerken med sild og og revy

Ældre Sagen Fjends-Karup med flere byder på frokost med kultur den 29. september i Karup Forsamlingshus. Billedet er fra en tidligere fællesspisning i huset. Arkivfoto: Morten Dueholm
Annonce

Karupegnen: Efter godt et halvt års uden større forsamlinger forsøger Ældre Sagen Fjends-Karup sammen med LOF Midtjylland og Karup Kultur- og forsamlingshus sig med et frokostarrangement, hvor spisning, snak og en kulturoplevelse gerne skulle gå op i en højere enhed. Kulturtallerkenen kaldes arrangementet.

Det er den 29. september i Karup Kultur- og Forsamlingshus, hvor der først er en let frokost med blandt andet sild og tarteletter på tallerkenerne. Derefter kommer entertaineren Stig Nørregaard fra Ry og underholder med et show, han kalder for "revyens mestre".

Det er en musikalsk rundrejse, hvor Stig Nørregaard fortolker Osvald Helmuth, Arthur Jensen. Dirch Passer, Buster Larsen, Victor Borge og mange andre. Alt sammen krydret med småfortællinger om disse kendte mennesker og deres liv.

I løbet af et par timers underholdning bliver der også tid til at drikke kaffe.

Det koster 175 kroner for hele denne kulturtallerken. Man skal melde sig til på forhånd hos Ældre Sagen eller LOF, og der sælges på grund af corona-situationen kun 40 billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

VFF sætter sig tungt på førstepladsen - slår Silkeborg i topopgør

CORONAVIRUS

Live: Nye rejsevejledninger - rejser til Tyskland og Cypern frarådes

Annonce