Annonce
Bjerringbro

Kun én måned til stafet i Bjerringbro

I år er det ottende gang, at Stafet For Livet afholdes i Bjerringbro. Arkivfoto
Den 15. til 16. juni løber Stafet For Livet af stablen i Bjerringbro. Derfor er de sidste forberedelser til stafetten nu gået i gang, og den nye formand glæder sig til at deltage i sin første stafet.
Annonce

Bjerringbro: I 2019 afvikles stafetten i Bjerringbro i weekenden 15. til 16. juni, og det bliver et døgn med holdstafet, forskellige aktiviteter, underholdning på scenen og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Man kan stadig nå at tilmelde sig som deltager på stafetforlivet.dk – både som hold eller som enkeltperson på stafettens åbne hold.

I januar trådte ny formand, Helle Senika Christensen til på posten hos Stafet For Livet i Bjerringbro. Den nye formand har dog ikke selv før deltaget i Stafet For Livet, men det betyder blot, at hun glæder sig endnu mere til oplevelsen.

- Det er en kæmpe fejl, at jeg ikke har været med til en stafet, for begge mine forældre og en stor del af min mors familie er døde af kræft. Men jeg er super glad for, at jeg nu kan være med til at hjælpe til ved et arrangement, som allerede er en stor succes, sige Helle Senika Christensen.

Hun har sammen med hele styregruppen knoklet for at få dette års stafet til også at blive en succes:

- Det har ikke været nemt, men sammen har vi klaret de mange udfordringer, der har været hen ad vejen – og vi tror og håber på en vellykket stafet i fuldt solskin, siger hun, der ikke lægger ud med ambitioner om at stafetten i år bliver større end nogensinde.

- Med de udfordringer, vi har haft i år med mange nye medlemmer i styregruppen, inklusiv mig selv, er jeg blot tilfreds, hvis alt klapper på dagen, siger hun med et smil.

Og der er ingen tvivl om, at der skal lægges mange timers arbejde i arrangementet, hvor overskuddet ubeskåret går til Kræftens Bekæmpelse.

Det har ikke været nemt, men sammen har vi klaret de mange udfordringer, der har været hen ad vejen – og vi tror og håber på en vellykket stafet i fuldt solskin

Helle Senika Christensen, formand for Stafet For Livet i Bjerringbro

Annonce

Vind en bil i to måneder

Sidste år havde Stafet For Livet fået følgeskab af familiedagen, et arrangement der blev holdt af Bjerringbro Byforum, men sådan bliver det ikke i år, hvor Byforum i stedet lægger sine kræfter i kulturfestivalen, der løber af stablen nogle uger inden.

Alligevel er der forskellige nye tiltag hos Stafet For Livet Bjerringbro. Man vil på stafetten i år blandt andet kunne vinde en bil i to måneder.

- Man deltager i lodtrækningen om bilen ved at købe et lod til 100 kroner på stafetten, fortæller Helle Senika Christensen.

Der vil derudover være masser af underholdning på stafetten. Blandt andet vil man kunne synge med på hits fra 70’erne, 80’erne og 90’erne sammen med Mikkel Ørligur. Også Grundfos-koret med deres meget alsidige repertoire vil være til stede på pladsen.

- Man vil som deltager på Stafet For Livet desuden selv kunne have indflydelse på musikken under ønskekoncerten, hvor der spilles ønsker fra publikum, forklarer Helle Senika Christensen.

Foruden det omfatter underholdningsprogrammet også Hjorthede-Mammen Tambourkorps og den lokale duo Cindy & Jonathan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce