Annonce
Viborg HK

Kun otte spillere til rådighed: VHK tabte i Farsø

Viborg HK's 2. divisionskvinder tabte knebent til lørdagens modstander fra Farsø KFUM. Arkivfoto: Morten Dueholm
Et afbudsramt Viborg HK-hold tabte lørdag eftermiddag med 23-20 på udebane mod Farsø.
Annonce

2. division, kvinder: Otte spillere - heraf fem U19-piger. Det var alt, som Viborg HK's 2. divisionstræner Tonny Hoberg havde at gøre godt med i lørdagens kamp mod Farsø KFUM.

Og det afbudsramte VHK-mandskab havde det svært i kampens indledning. De grønblusede brændte simpelthen for meget, og ved pausen var de nede med 13-10.

Efter en opsang i omklædningsrummet fik viborgenserne bedre fat. Anført af en velspillende Marie Høgh-Poulsen kæmpede de sig tilbage i opgøret. Da kampen gik ind i sin afgørende fase stod det 17-17, men på det tidspunkt var VHK-tanken tom. De få spillere, som var til rådighed, løb tør for kræfter.

Kampen endte 23-20 til Farsø.

- Det her var en kamp, som vi kan lære rigtig meget af. Det var tydeligt, at vi var pressede på erfaring, og vi havde for lidt is i maven, da det snerpede til, sagde Tonny Hoberg umiddelbart efter kampen.

I julepausen sagde 2. divisionsholdet farvel til flere rutinerede kræfter, og med yderligere seks spillere ude af lørdagens kamp, krævede det, at de unge piger tog ansvar. Det krav blev ikke indfriet.

- Det tager tid at få kørt de her unge spillere ind på holdet. Men det vigtigste lige nu er, at de U19-piger, som er kommet op for at spille seniorhåndbold, får høstet noget erfaring, så de er helt klar til det her niveau i næste sæson. De skal have mod til at byde sig til i spillet, sagde Tonny Hoberg.

VHK får chancen for at revanchere sig allerede på tirsdag, hvor IK Skovbakken lægger vejen forbi Vibocold Arena.

Farsø KFUM - Viborg HK 23-20 (13-10)

Håndbold, 2. division, kvinder

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Debat: Landbrugets CO2-udledning

Annonce