Annonce
112

Mente ikke at han havde bestilt aftensmad: Mand slog 61-årigt pizzabud og hans hustru i ansigtet

En 48-årig mand fra Tindbæk syd for Hammershøj er blevet sigtet for vold, efter han tirsdag aften efter det oplyste overfaldt et pizzabud og dennes hustru. Arkivfoto
En uoverensstemmelse om en pizzabestilling ledte tirsdag aften til, at et 61-årigt pizzabud og hans hustru begge blev slået i ansigtet af en kunde, som ikke mente, at han havde bestilt aftensmaden.
Annonce

Tindbæk: Et pizzabud fra Hammershøj Pizza & Grill blev tirsdag aften overfaldet, da han ville aflevere en pizza hos det, han troede var en kunde i Tindbæk. Kunden, en 48-årig mand, mente ikke, at han havde bestilt en pizza, og derfor slog han pizzabudet, en 61-årig mand, i ansigtet.

Pizzabudets 56-årige hustru var også til stede på adressen på Tindbækvej, og hun blev også udsat for slag i ansigtet af den tilsyneladende vrede kunde.

Politiet fik en anmeldelse om volden klokken 18.15, og kort tid derefter var der en patrulje på stedet. Da klokken var lidt over 19 blev den 48-årige mand anholdt, sigtet for vold og taget med til afhøring på politigården. Der var ikke grundlag for at varetægtsfængsle manden, fortæller politikommissær Peter Justesen fra lokalpolitiet i Viborg.

- Det er en fuldstændig uacceptabel adfærd, som fra vores side kan virke helt uforståelig, siger politikommissæren.

Annonce

Kvinden på skadestue

Efter overfaldet blev der kaldt en ambulance til stedet, som tog kvinden med på skadestuen i Randers, hvor hun og det 61-årige pizzabud bor.

Den voldssigtede mand, som bor i Tindbæk skal nu inden længe have beskikket en forsvarsadvokat, så han igen kan afhøres i sagen, fortæller Peter Justesen, som i øvrigt også oplyser, at den 48-årige ikke tidligere er straffet for lignende vold.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce