Annonce
Kultur

Kunsten at leve med sorg

Esben Kjær er aktuel med et personlige og tankevækkende foredrag om tabet af sin søn, og om hvordan familien forsøger at leve videre med sorgen og bearbejde den undervejs. Arkivfoto

Viborg: Hvordan lever man overhovedet videre, når man har mistet én af sine nærmeste? Det spørgsmål forsøger forfatter og foredragsholder Esben Kjær at svare på i et hudløst ærligt foredrag, der kommer til Viborg Ungdomsskole torsdag den 24. oktober.

- Sorg er måske den mest brutale menneskelige oplevelse. Men sorg er også dybt naturlig, og ingen slipper for den. Måske er vi bedre beredt, hvis vi ved mere om sorgen, og hvordan vi kan leve med den, siger Katrine Fusager Rohde, lokalformand i Kræftens Bekæmpelse Viborg, der står bag foredraget.

Esben Kjær mistede sin egen søn til kræft og har siden skrevet bøgerne "Min usynlige søn: Kunsten at leve med sine døde resten af livet" og "Døden: En overlevelsesguide".

Til foredraget, der er baseret på personlige erfaringer og den omfattende research lavet i forbindelse med bøgerne, vil tabuer om nogle af livets sværeste følelser blive brudt, og konkrete værktøjer blive præsenteret.

Foredraget starter klokken 19 og er gratis. Tilmelding er ikke nødvendig.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Hammerslag sender fra Bjerringbro

Viborg

Ny outlet-butik kommer til Viborg

Viborg HK For abonnenter

Så er der VM-pause: VHK'ere gør status på første halvsæson

Viborg HK

Podcast: Den store efterårsanalyse - sådan har Viborg HK's spillere klaret sig

Annonce