Annonce
Viborg

Kunstforening starter efterårsprogrammet med tur til engsø

Viborg Kunstforening starter efteråret med en tur til Jordbro Engsø. Foto: Morten Dueholm
Annonce

Viborg: Tirsdag den 25. august tager Viborg Kunstforening hul på efteråret med en tur til Jordbro Engsø. Her skal foreningen mødes ved Kærhuset på Gammelstrupvej, hvorfra der er rundvisning med landskabsarkitekt Bent Nielsen, der har været konsulent på projektet.

Herefter spises den medbragte aftensmad, hvortil kunstforeningen serverer drikkevarer.

Turen fortsætter til Felix Pedersens depotmuseum på Knudbyvej, hvor kunstneren selv viser rundt og fortæller. Her serverer kunstforeningen en kop kaffe.

Besøget ved Jordbro Engsø starter klokken 17, og deltagerne skal selv medbringe aftensmad, glas og kaffekrus. Det kræver tilmelding at deltage på turen.

Annonce

Særlig forestilling i vente

Viborg Kunstforenings efterårsprogram bliver offentliggjort i slutningen af august. Programmet byder både på kunstudflugt til Kunstetagerne i Hobro i september, kulturnat og vinsmagning i september samt udstillinger med Helle Bovbjerg i oktober og Henrik Martensen i november.

Der venter også et helt særligt arrangement i efterårsprogrammet. Soldat, læge og maler Hans Horn fra Padborg udstiller sine værker på Viborg Teater. "Det Ensomme Hjerte" er en forestilling om Hans Horn, som er lavet ud fra Tom Buck-Swinteýs bog af samme navn, og den vises netop i Viborg Teater den 2. december.

I samarbejde med galleri Profilen i Aarhus viser Viborg Kunstforening også en udstilling med Hans Horns billeder på teateret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce