Annonce
Bjerringbro

Kunstfoto: Sommerudstilling i Gudenåhuset

Marianne Stub udstiller fine art billeder i Gudenåhuset.
Annonce

Bjerringbro: Efter lang tids corona-lukning kan Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset  igen byde indenfor i Gudenåhusets udstillingslokale og præsenterer i juli og august fotoudstillingen ”De nye eventyr” med kunstfotograf Marianne Stub.

Marianne Stub er fine art fotograf. Hun skaber unikke, fotografiske billeder, som alle er inspireret af eventyr, nordiske sagaer og den danske natur. Hun bruger mange symbolske virkemidler til at invitere beskueren inden for i sine visuelle fortællinger.

Hun skaber sine kunstværker i genren composite billeder, som er en speciel form for fotografi blandet med billedmanipulation. Det færdige billede kan være sammensat af op til 150 billeder. Med dette frirum kreerer Marianne Stub visuel historiefortælling, som bliver udstillet på gallerier over hele landet og som nu kan opleves i Gudenåhuset i Bjerringbro.

Marianne Stub har siden 2014 drevet egen fotografvirksomhed, hvor hun skaber unikke portrætter.

- I både Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset ser vi frem til igen at kunne byde borgerne indenfor i udstillingslokalet efter tre en halv måneds coronapause. Vi håber, at mange vil kigge forbi i løbet af sommeren og se Marianne Stubs spændende og helt særlige fotounivers, lyder det fra leder af Bjerringbro Bibliotek Dagny Vistisen i en pressemeddelelse.


I både Bjerringbro Kunstforening og Gudenåhuset ser vi frem til igen at kunne byde borgerne indenfor i udstillingslokalet efter tre en halv måneds coronapause.

Dagny Vistisen, leder af Bjerringbro Bibliotek.


Udstillingen kan ses til og med 26. august i åbningstiden. Den aktuelle udstilling skulle oprindeligt have været vist under Fotodage Viborg 2020 i maj, som blev aflyst på grund af corona-krisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce