Annonce
Viborg

Kunsthallens sommerudstillinger åbner fredag

Den danske billedkunstner og forfatter Kaspar Bonnén inviterer ind i et personligt og kunstnerisk univers med udstillingen "Archive of what's lost". Værk: Kaspar Bonnén
Annonce

Viborg: Fredag den 26. juni slår Viborg Kunsthal dørene op for sommerens to nye udstillinger. Og på grund af corona-virus vil der ikke være en officiel åbning, hvorfor man i stedet giver gratis entré hele åbningsdagen.

Den ene af de to er en soloudstilling af den danske billedkunstner og forfatter Kaspar Bonnén med titlen "Archive of what's lost". I den smelter prosatekster, tegninger, grafik, fotos, skulpturer og malerier sammen i et fragmentarisk og personligt univers, hvor kunstnerens egen historie er omdrejningspunktet.

Den anden udstilling hedder "Nok?" og er en udforskning af spørgsmål som, hvornår er nok, nok? Hvor meget er for meget? Hvornår er det for lidt? Og hvornår er man som kunstner færdig med et værk?

De fire deltagende kunstnere er Nina Maria Kleivan (Danmark/Norge), Sebastian Mügge (Sverige/Tyskland), Yoshihisa Sano (Japan) og Steen Rasmussen (Danmark).

Udstillingerne vises frem til den 6. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

På kanten af kaninhullet

Annonce