Annonce
Viborg

Kunstnerisk hjælp til Søndagskaffe

Kunstneren Sergei Sviatchenko, virksomheden Skiltecentret og foreningen Søndagskaffe skåler på sammen at gøre noget godt for enlige og ensomme ældre. Pressefoto.
Annonce

Viborg: Foreningen Søndagskaffe får nu en kunstnerisk håndsrækning fra Sergei Sviatchenko, viborgenser med speciale i collagekunst.

Søndagskaffe er et initiativ for flere end 70 ældre, der en gang om måneden får kaffe, kage og godt selskab. Meningen er at bryde den ensomhed, som nogle oplever rundt om.

Ofte har initiativet manglet penge. Det har en lønnet koordinator, Bettina Christensen, som holder snor i de ældre, og som skaber tryghed for dem og sørger for, at logistikken holder, når frivillige chauffører og værter skal slå bil- og stuedøre op.

Kunstneren Sergei Sviatchenko vil gerne hjælpe og har derfor doneret fem af sine collager, ligesom Skiltecentret har skabt et unikt kunstværk i bedste kvalitet i et stærkt begrænset oplag på 60 styk. Ideen er, at man binder sig for at støtte foreningen i en periode på fem år - og hvert år modtager man til gengæld en del af et samlet kunstværk.

Er man interesseret i at få et af disse kunstværker, så kan man kontakte foreningen på sondagskaffeviborg@gmail.com.

Hvert år vil der være en aktivitet, og til januar afholdes nytårskur, hvor Sergei Sviatchenko donerer et maleri, som bortauktioneres. Arrangement afholdes i de nye lokaler hos Skiltecentret på Vestermarksvej 1, Viborg. Alle, som har indgået aftale om støtte, er naturligvis indbudt til nytårskur.

And

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

En farlig mand har sagt farvel - en hurtig afslutning på et rigtig godt kapitel

Annonce