Annonce
Sport

Kvart million til dansedrømmen

Nikita Löw Kristensen og Tudor-Gabriel Andrei fik det store sponsorat overrakt af bankdirektørerne Erling Sørensen og Charlotte Røhl, fra Spar Nord-filialerne i henholdsvis Aarhus og Viborg. Foto: Jacob Kaas.

Nikita Löw Kristensen og Tudor Gabriel Andrei har fået et stort sponsorat fra Spar Nord, og kan nu fokusere på at nå deres mål.

Viborg: Champagne, tårer, smil og lune kontanter. Hos Spar Nord i Toldboden var alle fire elementer i spil, da danseparret Nikita Löw Kristensen og Tudor Gabriel Andrei var mødt op for at modtage et sponsorat. De havde ikke fået at vide, hvor stort beløbet var. Og da det blev afsløret fik tårerne frit løb hos Nikita Löw Kristensen. 250.000 kroner fordelt på i år, næste år og 2020.

Danseparret Nikita Löw Kristensen og Tudor Gabriel Andrei drømmer stort. Og de har også noget at have drømmene i. Ved Sportsgalla 2017 modtog de Viborg Elites Talentpris, og i 2017 triumferede de som danmarksmestre i ynglingerækken i både standard og 10 dans. Det var deres 9. og 10. DM medalje.

- Vi drømmer om at kunne blive så gode, at vi en dag kan stå som verdensmestre. Det er vores største drøm, fortalte Nikita Löw Kristensen, da hun havde fået tørret glædestårerne af kinderne. Hendes dansepartner uddybede:

- Det, som vi har brug for, er udvikling og at blive set flere steder rundt i verden. Det her sponsorat gør, at vi kan fokusere fuldstændigt på at blive bedre dansere, forklarede Tudor Gabriel Andrei, inden der var fælleskrammer med familien. Et tv-hold fra Danmarks Radio fulgte begivenhederne i banken tæt. Til sommer er det lokale dansepar nemlig hovedpersoner i nogle kommende tv-udsendelser om jagten på deres mål.

Helt særlige talenter

Det er Spar Nord i Viborg og Spar Nord i Aarhus, hvor danseparret træner, der står bag sponsoratet. Spar Nord fik for alvor øjnene op for de unge lokale dansere, da de tidligere i år blev hyldet på scenen i Tinghallen som modtagere af Viborg Elites Talentpris. En pris, der ved hjælp af støtte fra Boligselskabet Sct. Jørgens motionsklub, er 10.000 kroner værd. Og det var faktisk boligselskabets direktør Hans Erik Lund, der prikkede til Spar Nords ditto, Charlotte Røhl, og gjorde opmærksom på, at der her er tale om helt særlige talenter, der kan nå rigtigt langt med den rette opbakning.

- At vi støtter Nikita Löw Kristensen og Tudor Gabriel Andrei passer rigtigt godt ind i den profil som Spar Nord gerne vil tegne, forklarede Charlotte Røhl, der sammen med sin kollega Erling Sørensen fra Spar Nord Aarhus havde fornøjelsen af at overrække sponsoratet.

Nikita Löw Kristensen og Tudor Gabriel Andrei skal allerede i den kommende weekend ud og vise sig frem i den store verden. Her deltager de i Paris Open som opvarmning til DM i 10 dans, der foregår i weekenden efter samt EM i standarddans i Rumænien 9. juni.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce