Annonce
Sport

Kvik/Aalestrup hentede tre point i Silkeborg

Kvik/Aalestrup vandt 2-0 ude mod FC Silkeborg. Arkivfoto: Johan Gadegaard

Serie 1, fodbold: Der var tale om et regulært bundopgør, da Kvik/Aalestrup mandag aften gæstede FC Silkeborg. Før kampen lå begge hold på fire point efter seks kampe, så en sejr var påkrævet for begge hold.

Det blev gæsterne fra Kvik/Aalestrup, som kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret med en 2-0-sejr, som blev grundlagt i anden halvleg.

Første halvleg var en meget roddet affære, hvor begge holds målmænd måtte redde holdkammeraterne. Det gjorde de dog også, og ved pausen stod der derfor 0-0.

I anden halvleg begyndte gæsterne at overtage mere og mere af spillet, hvilket og resulterede i to scoringer. Første gang efter 59. minutter, hvor det var Per Nielsen, som gjorde det til 0-1 med en afslutning fra tæt hold.

Herefter satte Kvik/Aalestrup sig mere om mere på spillet, og sejren blev endeligt sikret efter 83 minutters spil, da Jesper Andersen gjorde det til 0-2 på et hovedstød efter et hjørnespark.

- Det var godt at starte anden halvdel af sæsonen med en sejr. Nu er vi med i midterfeltet, og forhåbentligt kan vi tage noget med videre til de næste kampe, hvor vi gerne skal have to eller tre sejre, sagde holdets træner, Pauli Vendelbo, efter kampen.

FC Silkeborg - Kvik/Aalestrup 0-2 (Serie 1)

0-1 Per Nielsen (59 min.), 0-2 Jesper Andersen (83 min.)

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce