Annonce
Fodbold

Kvik/Aalestrup tabte knebent til rækkens duks

Kvik/Aalestrup måtte bøje sig for topholdet Dronningborg. Arkivfoto: Mathias Fredslund Hansen

Serie 1: Kvik/Aalestrup var godt med i kampen på hjemmebane mod rækkens nummer et, Dronningborg, men efter et gult kort til Jonas Caffey, måtte hjemmeholdet spille én mand i undertal, og i sidste minut af undertalperioden sendte gæsternes Thomas Frandsen et langskud i nettet fra 30 meter.

- Vi lagde pres på i de sidste 20 minutter med mange bolde ind i feltet, men Dronningborg har kun lukket syv mål ind i 12 kampe, og vi havde svært ved at komme frem til noget. Men med to minutter tilbage fik Mikkel Sørensen chancen, men ramte stolpen, siger Kvik/Aalestrups træner, Pauli Vendelbo.

Kvik/Aalestrup har i de seneste fire kampe mødt rækkens top-fire, og det er kun blevet til et point. Dermed er Pauli Vendelbos mandskab placeret på sjettepladsen inden de to sidste spillerunder.

Sjettepladsen er sandsynligvis ensbetydende med en playoffkamp på hjemmebane mod et serie 2-hold. Kvik/Aalestrup kan dog stadig risikere at dumpe under nedrykningsstregen, men kan omvendt også klare frisag, hvis resultaterne flasker sig.

- Vi skal sørge for at holde Kjellerup (nummer syv, red.) under os. Nu har vi Vivild (nummer fem, red.) på udebane på lørdag, og kan vi vinde den kamp, er vi kun et point efter Vivild. Samtidig skal vi håbe på, at Kjellerup taber point mod Lemming, så vi undgår en gyserkamp på hjemmebane mod Kjellerup i sidste spillerunde, siger Pauli Vendelbo.

Kvik/Aalestrup er i øjeblikket tre point foran Kjellerup, men er dårligere indbyrdes, da Kjellerup vandt det første møde mellem de to hold med 4-2.

Kvik/Aalestrup - Dronningborg 0-1 (0-0)

Fodbold, serie 1, herrer

Mål: 0-1 Thomas Frandsen (65.)

Gule kort: Kvik/Aalestrup 1, Dronningborg 1

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Lystfiskere ser gerne flere havørne

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Venstresiden og målmand scorer højest

Annonce