Annonce
Rundt om Viborg

Kvinde fra Løgstrup vandt andelskassepris

Prismodtagerne i Andelskassens aktionærkreds Midtjylland. Gudrun Bjerregaard ses yderst til venstre. Foto: Danske Andelskassers Bank

Viborgegnen: Gudrun Bjerregaard fra Løgstrup fik andelskasseprisen i aktionærkreds Midtjylland, da Danske Andelskassers Bank holdt aktionærmøde i IBF Arena i Ikast. Gudrun Bjerregaard fik prisen for sit mangeårige utrættelige arbejde for lokalområdet. Hun har været aktiv i et utal af foreninger og bestyrelser og har også siddet i Viborg Byråd.

Ulla Eriksen fra Sporup fik andelskasseprisen i Østjylland. Med priserne fulgte der 5000 kroner til begge modtagere.

På mødet uddelte banken også sine "sammen kan vi mere-priser", der hver er på 15.000 kroner. I det, som andelskassen definerer som Østjylland, gik de til foreningen Carpe Diem i Aalestrup, Kammas Børneunivers i Arden og samlingsstedet Cafe Grenå. I Midtjylland var det landsbyklyngen Bedst mod West i Lyne, Skive Streetsportcenter og Tarm Udviklingsforum, der modtog priserne.

På aktionærmødet kunne Danske Andelskassers Bank fortælle om årsregnskabet for 2019, der viste et resultat efter skat på 349,2 millioner kroner. Det er det bedste resultat i bankens historie. Programmet bød også på god mad, valg af aktionærråd og underholdning ved journalist og tv-vært Michael Meyerheim. Mødet samlede 420 deltagere fra aktionærkredsene i Midt- og Østjylland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce