Annonce
112

Kvinde kørte 140 kilometer i timen på landevej: Sømmåtte satte en stopper for hæsblæsende biljagt

Politiet måtte onsdag aften bruge en sømmåtte for at sætte en stopper for den hæsblæsende biljagt. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Det var en 36-årig kvinde fra Viborg, der onsdag aften aktiverede fire patruljebiler i en vanvittig biljagt over 40 kilometer.
Annonce

Viborg/Daugbjerg: En cirka 40 kilometer lang politijagt, hvor der på et tidspunkt blev kørt over 140 kilometer i timen, endte med, at en kvinde onsdag aften blev sigtet for intet mindre end 13 forskellige overtrædelser af færdselsloven.

Den 36-årige kvinde, som bor i Viborg, blev først i Sct. Ibs Gade bedt om at holde ind til siden, men det var hun bestemt ikke indstillet på, fortæller politikommissær Peter Justesen torsdag morgen. Det skete klokken 20.16, og herefter kunne biljagten gå i gang.

Kvinden kørte over for Hans Tausens Allé-lyskrydset for rødt lys, drønede op til Skottenborg, ud ad Kirkebækvej, ind på Indre Ringvej og vestpå. Undervejs kørte hun over for en del røde lys, hun kørte også i den forkerte vejbane, og hun formåede tilmed at køre venstre om et helleanlæg.

Da hun kom ud til den store rundkørsel ved Bilka, kørte hun venstre om og ud ad Holstebrovej.

Annonce

- Intet at spore

Politiet tilkaldte flere patruljer, og i løbet af jagten var hele fire patruljebiler involveret.

Det hele sluttede omkring klokken 20.40, da nogle hurtige betjente havde lagt en sømmåtte ud på Holstebrovej på den vestlige side af Daugbjerg. Kvinden kørte over sømmåtten, punkterede og endte på en mark.

Da politiet endelig fik fingrene i hende, var det store spørgsmål, hvorfor hun gjorde det. Men det står stadig hen i det uvisse. Kvinden var hverken påvirket af narko eller alkohol, og hun gemte tilsyneladende heller ikke på ulovlige ting og sager i bilen.

- Der var intet at spore. Hun blev skønnet ikke egnet til afhøring, så vi har ikke fået nogen udtalelse fra hende, siger Peter Justesen.

Politiet vil nu fortsætte med at undersøge, hvad der kunne være baggrunden for den vanvittige køretur.

Ingen kom til skade under den 36-åriges hasarderede tur - ud over hendes egen bil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Regulering af landbruget går for vidt

Danmark For abonnenter

18-årig døde efter en voldsom anholdelse: Hvorfor stilles ingen til ansvar?

Annonce