Annonce
Viborg

Kvinde sparkede sin hund og overfaldt 11-årig pige: Nu efterlyser politiet vidner

En modig 11-årig pige fik sig fredag eftermiddag noget af et chok, da hun på Trappetovet i Viborg blev overfaldet af en 50-årig kvinde. Arkivfoto: Morten Dueholm

Viborg: Nu efterlyser politiet vidner, der fredag eftermiddag overværede et voldeligt optrin ved Trappetorvet, som omfatter en hund og en 11-årig pige.

Den 11-årige pige stod og ventede på bussen, da hun fik øje på en 50-årig kvinde, der gik med sin hund. Hunden ville tilsyneladende ikke, som dens ejer ville, så kvinden sparkede pludselig voldsomt til det lille dyr.

Det fik pigen til at reagere.

Hun sagde til kvinden, at hun syntes, hun var lidt hård ved sin hund, og det gjorde den 50-årig kvinde rasende. Hun tog fat i den lille pige, løftede hende op, kradsede hende og puffede hende efterfølgende i maven - sådan har pigen i hvert fald selv forklaret det til politiet.

Efter episoden søgte den 11-årige dækning i den nærliggende Kop og Kande-butik og ringede til sin far.

Optrinet fandt sted fredag eftermiddag mellem klokken 13.45 og 13.50, og nu vil politiet gerne i kontakt med vidner, som overværede episoden. Politiet har i forvejen afhørt den 50-årige kvinde, men hun ville ikke fortælle noget som helst om, hvad der skete, og hvad hun gjorde ved pigen.

Den 50-årige har brunligt hår, som fredag eftermiddag var sat op i en hestehale. Hun har ifølge politiet et hærget udseende og en hæs stemme.

Både kvinden og den 11-årige pige bor i Viborg. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Viborg HK-målvogter kåret til årets talent - Vandt en jordskredssejr

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Topscorer fortjener topkarakter - mange andre fortjener ros

Annonce