Annonce
Sport

Kvindelandshold skal give tilskuerne varmen i november-kulden

Pernille Harder og kompagni skal forsøge at hente endnu en sejr på hjemmebanen i Viborg. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Viborg: Det danske kvindelandshold i fodbold vender tirsdag aften tilbage til Energi Viborg Arena. Denne gang gælder det årets sidste EM-kvalifikationskamp på hjemmebanen i Viborg, hvor modstanderen er Georgien.

Efter fire sejre i fire kampe og en målscore på 15-0 fører det danske kvindelandhold lige nu kvalifikationsgruppe B i kampen om deltagelse ved EM 2021 i England. Nu skal endnu en sejr i hus. - Jeg ved, at DBU og landsholdsspillerne sætter rigtig stor pris på den store opbakning, de får her i Viborg. Og vi skal selvfølgelig give dem så meget rød-hvid medvind her på hjemmebanen, at de kan overvintre på førstepladsen med maksimumpoint og godt med selvtillid i fodboldtasken, siger Viborg Kommunes borgmester Ulrik Wilbek, som selv skal overvære landskampen.

En formentlig råkold aftenkamp i november kunne muligvis friste potentielle tilskuere til at blive hjemme, men det er der absolut ingen grund til, siger projektleder fra Viborg Idrætsråd, Pia Viller Arendt:

- Vi skal nok sørge for at holde publikum varme. For det første spiller kvindelandsholdet jo så godt, at pulsen automatisk stiger. Trommedrengene fra ArtiMik sætter takten, så alle kan hoppe og klappe sig til varmen under kampen, og i pausen kan alle fans danse pausedans med Razak Pimpong og et lokalt pigehold, siger Pia Viller Arendt.

Fanzonen foran stadion åbner to timer før kampstart.

Torsdag og fredag i ugen før kampen træner landsholdet på Viborg FF’s træningsanlæg på Kirkebækvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ni jubilarer hos Grundfos

Annonce