Annonce
Sport

Kvindelandsholdet har svært ved at sælge billetter til EM-kamp

Kvindelandsholdets kampe sidste efterår trak masser af folk på Viborg Stadion, men det er svært at lokke folk ud af busken til den nye række af EM-kvalifikationskampe. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Salget af billetter til næste uges EM-kvalifikationskamp mod Malta går trægt.

Viborg: Der har været ret så stille omkring det danske kvindelandshold siden den kiksede VM-kvalifikation i foråret.

Der er spillet venskabskampe med meget begrænset succes, men det er ikke noget, som har vakt den helt store bevågenhed i den brede offentlighed - og dermed heller ikke i Viborg.

Og det kan Pia Viller Arendt, som er den lokale tovholder på kvindelandsholdets kampe i Viborg, godt se på billetsalget.

Torsdag var der blot solgt cirka 2500 billetter til EM-kvalifikationskampen mod Malta, som spilles i Viborg på torsdag den 29. august.

- Vi kan godt mærke, at der har været ret roligt omkring holdet siden sidst de var her. Det er som om, at folk lige skal mindes om, at de nu kommer igen for at spille nogle vigtige kampe, hvor de har brug for opbakningen, siger Pia Viller Arendt, som godt ved, at en hjemmekamp mod Malta slet ikke er ligeså attraktiv som de seneste playoffkampe, hvor der var direkte kamp om VM-billetter på Viborg Stadion.

- Så jeg må sige, at der er god plads endnu, så folk kan sagtens nå at få en billet til kampen. Og vi håber selvfølgelig, at der er flere, som vil komme. Det lyder til at blive godt vejr, og vi ved, at pigerne glæder sig til at komme hjem til deres hjemmebane i Viborg, siger hun.

I forbindelse med kampen er der som sædvanlig et væld af aktiviteter i fanzonen ved stadion, ligesom der på stadion også er musik og et danseshow med Razak Pimpong og nogle lokale fodboldpiger.

Danmark stiller med et stærkt hold med Pernille Harder i spidsen. Så det er et stærkt dansk landshold, som er storfavorit til at vinde torsdagens kamp. Arkivfoto
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce