Annonce
Sport

Kvindelandsholdet ramt af corona - tre testet positiv

Kvindelandsholdet er blevet ramt corona. Nye spillere skal udtages. Arkivfoto: Liselotte Sabroe/Scanpix 
Kvindelandsholdet er blevet ramt af corona forud for landskampen mod Italien. Nadia Nadim, Simone Boye og assistenttræner Kristian Mørch Rasmussen er blevet testet positive.
Annonce

Fodbold: Det bliver et dansk landshold uden en af sine største profiler, når de tirsdag aften spiller mod Italien på Energi Viborg Arena.

Nadia Nadim er således blevet testet positiv for corona forud for kampen. Yderligere er Simone Boye og assistenttræner Kristian Mørch Rasmussen også blevet testet positive.

Landsholdets egen læge Søren Kaalund vurderer ifølge DBU's hjemmeside, at de tre spillere er blevet smittet inden de ankom til landsholdslejren i onsdags.

Derfor er de tre blevet sendt ud af landsholdslejren og i isolation.

Yderligere har man også vurderet, at de tre har været i nærkontakt med Stine Larsen, Katrine Abel og målmandstræner Heidi Johansen, hvilket betyder, at de tre også er isoleret og derfor ikke deltager i kampen mod Italien.

- Den her pandemi har store konsekvenser for rigtig mange mennesker i verden, og nu er vi også ramt. Det er ærgerligt for holdet og specielt de tre smittede. Vi ønsker at passe mest muligt på hinanden og følger myndighedernes retningslinjer tæt, siger landstræner Lars Søndergaard til DBU's hjemmeside.

Senere mandag blev der så sagt goddag til fire nye spillere i landsholdstruppen. Blandt andre den tidligere Team Viborg-spiller Freja Thisgaard. Udover hende var det Josefine Hasbo, Mille Gejl og Sara Holmgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Annonce