Annonce
112

Kvindelig butikstyv var på turné i midtbyen: Stjal alt fra kunstige negle til sportstøj

Foto: Morten Dueholm

Viborg: Undertøj, kunstige negle, sportstøj, toiletsager og en deodorant. Listen af tyvekoster var lang, da en 33-årig kvinde blev stoppet af politiet fredag eftermiddag efter en længere turné rundt i midtbyen.

Den 33-årige kvinde startede sin turné i Normal på gågaden, hvorfra hun stjal kunstige negle, hårplejemiddel og en deodorant til en samlet værdi af 244 kroner.

Kvinden fortsatte med at stjæle i Vero Moda i Sct. Mathias Centret, hvorfra hun slap afsted med en undertrøje til 50 kroner. Her opdagede en centervagt, at kvinden var i færd med at stjæle, og politiet blev straks kontaktet.

Det var dog ikke sidste stop på turen for den 33-årige kvinde, der gik tilbage på gågaden. Her stjal hun undertøj for over 1300 kroner fra udstillingen på gaden foran Wunderwear.

Lynhurtigt fortsatte kvinden til Sportigan på St. Sankt Mikkels Gade. Her var det en hættetrøje og en sweatshirt, kvinden fik snuppet fra butikken. Men her sluttede hendes røvertogt dog også.

Politiet fik omkring klokken 16.15 stoppet kvinden, der i løbet af en times tid fra fire butikker havde fyldt lommerne med forskellige tyvekoster. De mange tyvekoster blev leveret tilbage til butikkerne, og kvinden kan nu se frem til fire forskellige bøder for sine ugerninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Rundt om Viborg

Afviser igen Apple-indblanding: Mail puster til konspirationsteori om Tjele-vindmøllerne

Viborg FF For abonnenter

Flere mandetimer til fysisk træning skal hjælpe unge spillere med vanskeligt spring

Rundt om Viborg

Konservative vil ikke lade sig presse: Siger nej til vindmøllepark

Annonce