Annonce
Rundt om Viborg

Sendte nøgenbilleder til elever: Lærervikar suspenderet i Stoholm

21-årig mand er suspenderet som lærervikar på Stoholm Skole i forbindelse med sag om krænkende beskeder, der tilsyneladende er sendt til mindst 25 personer i Skive-området. Foto: Preben Madsen

Stoholm: En 21-årig mand fra Skive er blevet suspenderet som lærervikar på Stoholm Skole i forbindelse med en sag, hvor den unge mand er blevet sigtet for at have sendt krænkende billeder i form af nøgenbilleder af sig selv til børn i Skive-området.

Den 21-årige mand har været ungdomstræner hos Skive IK og desuden lærervikar på Stoholm Skole og Skivehus Skole, skriver Skive Folkeblad.

Mandag blev den unge mand sigtet for at have sendt seksuelt krænkende billeder til børn, og derfor er han blevet suspenderet som ungdomstræner i Skive IK, og det er altså også sket i forhold til vikararbejdet på Stoholm Skole.

- Vi blev gjort opmærksomme på situationen i slutningen af sidste uge - og fredag havde vi en samtale med pågældende, hvor vi bad ham om ikke at komme tilbage, fortæller skoleleder Jesper Okholm fra Stoholm Skole til Skive Folkeblad.

Han oplyser også, at skolen onsdag endnu ikke havde fået besked om, at børn fra skolen har modtaget krænkende billeder. Ifølge Tv Midt/Vest omfatter sigtelsen om blufærdighedskrænkelse mindst 25 personer - mange er børn under 15 år.

Ufs

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce