Annonce
Sport

Læserne har talt: Delte meninger om Viborg FF's transfervindue

Nikolaj Leth fik de første 45 minutter mod Vendsyssel i Viborg FF's midterforsvar. Foto: Morten Dueholm

I en afstemning på folkebladets hjemmeside har læserne givet deres mening til kende om Viborg FF's transfervindue. Cirka halvdelen mener, at VFF også burde have forstærket sig på andre positioner, end tilfældet har været. VFF-træner Steffen Højer fortæller, at klubben stadig er på udkig efter en forsvarsspiller.

Annonce

Viborg: Mere end 200 læsere af viborgfolkeblad.dk har givet deres mening til kende om Viborg FF's transfervindue.

Det er sket via en afstemning med titlen: Hvad synes du om VFF's indsats i transfervinduet?

42 procent mener IKKE GODT NOK. VFF burde have forstærket sig på andre positioner.

Som bekendt har VFF hentet Mikkel Agger til angrebet og Frederik Brandhof til midtbanen, mens George Fochive har forladt klubben.

10 procent mener SKIDT. Mikkel Agger og Frederik Brandhof forstærker ikke holdet. Jeg kommer til at savne George Fochive.

20 procent mener HELT FINT. Mikkel Agger og Frederik Brandhof er to gode spillere.

21 procent mener OKAY. VFF har, hvad klubben har brug for, for at rykke op.

7 procent mener GLIMRENDE. Mikkel Agger og Frederik Brandhof er lige, hvad VFF har brug for.

Annonce

Leder stadig

Viborg FF's træner Steffen Højer kunne efter træningskampen mod Vendsyssel fortælle, at klubben stadig er på udkig efter forsvarsspillere, selv om transfervinduet er lukket. Det betyder, at VFF i øjeblikket kun kan skrive kontrakt med arbejdsløse spillere.

- Ja, det er vi, men de skal være i en fornuftig form. Det er jo sådan med arbejdsløse spillere, at hvis de har været arbejdsløse længe, så skal de først i form. Lige nu har vi fire uger til den første turneringskamp, så der er stadig noget tid, men vi kigger også på, hvordan det ser ud med Jacob Dehn (som er ude på ubestemt tid, red.), sagde Steffen Højer.

- Jeg synes, at de to unge gutter, Nikolaj Leth og Simon Trier, gjorde det fint (mod Vendsyssel, red.). Simon Trier spillede rigtig godt på backen i anden halvleg. De viste, at de godt kan være med, sagde VFF-træneren.

Han kunne i øvrigt oplyse, at Nikolaj Leth er lidt efter de andre træningsmæssigt, fordi han på en tur med U19-landsholdet pådrog sig en mindre skade. Med det in mente synes Højer, at Nikolaj Leth klarede det fint lørdag eftermiddag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Man gjorde Viborgs børn fortræd

Viborg

Opfordring til civil ulydighed

Viborg

Efterlyst retspsykiatrisk patient er fundet, anholdt og tilbage i Søndersøparken

Annonce