Annonce
Rund om Viborg

Løvel er klar til fire dages fest

Sander Steffensen - med blomsterne - blev for cirka et år siden kåret som årets løve i Løvel. Nu skal han på lørdag udnævne sin efterfølger. Til venstre står årets løve anno 2017, Villy Bach. Arkivfoto: Henning Mousten Nielsen

Løvel: Borgerne i Løvel tager onsdag på grundlovsdagen og valgdagen hul på fire dage med årets byfest. Den første dag byder blandt andet på et arrangement, som helt sikkert vil samle mange deltagere. Det er Løvels udgave af motionskonkurrencen Lokaldysten, hvor man har to timer til at få så mange som muligt ud at motionere i løb, på gåben eller på cykel. Lokaldysten begynder klokken 17.30.

Torsdag har byfesten blandt andet harmonikatræf, børnefodboldstævne og herrefodbold i serie 5 på programmet. Fredag fortsætter man med blandt andet skattejagt, oldboys- fodbold og standup-underholdning ved Torben Chris og Thomas Hartmann, og lørdag venter der morgenløb, formiddags-gudstjeneste og ikke mindst aftenens store byfest i teltet. Det er også på lørdag om eftermiddagen, at Løvel skal tage afsked med den regerende æresborger, årets løve, og kåre en ny. Den regerende løve er Sander Steffensen.

jak

Annonce
Forsiden netop nu
Viborg HK For abonnenter

Karakterbogen: Flere spillere scorer højt efter forgæves fight

Annonce