Annonce
Rundt om Viborg

"Løverne" tilbyder trængte familier en uges campingferie

To socialt udsatte Karup-familier, der ellers ikke ville komme på sommerferie i år, kan måske ved at ansøge Lions Club Karup komme på en uges gratis hytteophold på Hessellund Sø-camping. Arkivfoto: Morten Dueholm

Karupegnen: Lions Club Karup, der blandt andet støtter lokale, sociale formål som julehjælp til udsatte familier, tilbyder også i år et par trængte børnefamilier i den tidligere Karup Kommune, at de kan komme på ferie i form af et hytteophold på Hessellund Sø-camping.

Der er mulighed for et ferieophold på campingpladsen enten i uge 27 eller i uge 31 - altså i den anden og den sidste uge af skolernes sommerferie.

For at komme i betragtning skal man da også have børn i skolealderen - eller yngre. Og så skal man kunne godtgøre, at man af økonomiske eller andre sociale årsager ikke har andre feriemuligheder i år.

Annonce

Familier, der ønsker at komme i betragtning til et sådant, gratis ferieophold med en masse aktivitetsmuligheder på campingpladsen - fra lystfiskeri til badning og fodboldgolf - skal sende en skrive en skiftlig ansøgning per brev eller email til Lions Club Karup senest den 31. maj, oplyser "løverne" på Facebook.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Viborg HK-målvogter kåret til årets talent - Vandt en jordskredssejr

Annonce