Annonce
Erhverv

Landboforening tager tyren ved hornene

Formanden for Landboforeningen Midtjylland, Frede Lundgaard Madsen, udfordrer gerne sine medlemmer til at gå konstruktivt ind i debatten om landbrugets påvirkning på klima og miljø. Arkivfoto: Michael Svenningsen
På Landboforeningen Midtjyllands generalforsamling ønsker formanden at diskutere, hvordan foreningen kan gå konstruktivt ind i miljø- og klimadebatten.
Annonce

Viborg: Få erhverv har stået så meget i skudlinjen som landbruget de senere år.

Dyrkningen af jord og fødevareproduktion - og den deraf følgende påvirkning af miljøet - er til evig debat, ofte med landmanden i en skurkerolle.

Hos Landboforeningen Midtjylland, der er en af landets største foreninger, har formand Frede Lundgaard Madsen tænkt sig at tage tyren ved hornene ved den kommende generalforsamling 20. marts.

- Vi kommer ikke uden om, at mange har fokus på os og vores erhverv i øjeblikket. Det skal vi benytte os af på en konstruktiv måde, og derfor vil vi også gerne hive de muligheder frem over for generalforsamlingen, siger Frede Lundgaard Madsen i en pressemeddelelse.

Annonce

Skal udnytte interessen

Han peger på, at den aktuelle klima- og miljødebat får mange unge mennesker til at ville gøre en forskel.

Og at landbruget ved at være åbent, udadvendt og samfundsengageret, måske kan få flere unge til at overveje at uddanne sig inden for en af landbrugets erhvervsuddannelser.

Landboforeningen Midtjylland stod for nylig også for en stor, velbesøgt medlemskonference for 150 deltagere, hvor netop klimaet var på dagsordenen.

Frede Lundgaard Madsen håber, at mange vil dukke op til generalforsamlingen og diskutere, hvordan landbruget kan gå konstruktivt ind i fremtidens udfordringer.

- Forhåbentlig giver beretningen, foreningens aktiviteter og årets begivenheder anledning til en spændende debat efterfølgende, siger Frede Lundgaard Madsen.

Generalforsamlingen i Landboforeningen Midtjylland afholdes 20. marts klokken 19 hos LMO, Amildklostervej 11 i Viborg.

Annonce
Annonce
Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Viborg FF's vej til sydafrikansk landsholdsspiller og mange nye fans

Annonce